رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
پلیس ملارد در جست‌ وجوی ۲ متهم به‌قتل
برخورد با تخلف استفاده از چراغ زنون توسط راهور شهریار
طرح برخورد قاطع با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد در غرب...
سردار قاسم رضایی در مراسم معارفه فرمانده انتظامی غرب تهران: «همراهی مردم، کلید...
مصاحبه اختصاصی سرهنگ محمدرضا علیزاده با خبرشهر: «امنیت غرب تهران با همکاری مردم...
دستگیری جاعل سکه های تقلبی در شهرستان قدس
سردار نوروزی: با متخلفان صنفی در سراسر کشور برخورد قاطع می‌شود
صفحه اصلی/استانها/استان تهران/تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، توسط مردم جدی گرفته شود/ برنامه‌های معیشتی مردم سریع‌تر اجرایی شوند/ کرونا یک آزمون عجیب برای دنیاست
استان تهرانایرانرهبری

تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، توسط مردم جدی گرفته شود/ برنامه‌های معیشتی مردم سریع‌تر اجرایی شوند/ کرونا یک آزمون عجیب برای دنیاست

رهبر انقلاب اسلامی امروز مصادف با نیمه‌ی شعبان، با ملت شریف ایران مستقیم سخن گفتند.

عیسی وحدت جوان
فروردین ۲۱, ۱۳۹۹
35 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها
13990121 0445318 Copy

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز پنجشنبه مصادف با نیمه‌ی شعبان، سالروز ولادت باسعادت قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با ملت شریف ایران مستقیم سخن گفتند.

ایشان در سخنان خود خطاب به ملت ایران فرمودند: عید نیمه شعبان را تبریک می گویم بر همه شما و مسلمانان جهان و آزادی‌خواهان دنیا. توفیق دیدار حضوری شما را نداشتم و ناگزیر از راه دور با شما حرف می‌زنم.

فرمانده کل قوا ادامه دادند: شاید در تاریخ بشر کمتر دوره‌ای اتفاق افتاده باشد که آحاد بشری و جامعه بشری به قدر امروز احساس نیاز به منجی داشته باشد؛ احساس نیاز به یک منجی، به یک مهدی، احساس نیاز به یک دست قدرت الهی، امامت مظلوم، عصمت و هدایت الهی.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای  اظهار کردند: بشر با این همه پیشرفت های علمی حیرت آور، احساس خوشبختی نمی کند. بشریت دچار فقر، بیماری، فحشا، گناه، بی عدالتی، نابرابری، شکاف طبقاتی بسیار وسیع و سوء استفاده قدرت ها از علم است. اینهمه پیشرفت و تحولات گوناگون نتوانسته به بشر خوشبختی ببخشد. 

رهبر معظم انقلاب با اشاره به استفاده ابزاری از علم در غرب فرمودند: امروز بی عدالتی در دنیا از علم تغذیه می کند و علم پیشرفته در خدمت بی عدالتی و جنگ افروزی است. ماموریت بزرگ حضرت بقیه الله عبارتست از بر قراری قسط و عدل. در بسیاری از روایات و زیارت ها و دعاها به این معنا اشاره شده است. عدلی که انتظار است ایشان به وجود بیاورند در یک بخش خاص نیست؛ بلکه در همه شئون زندگی است. انتظار فراتر از نیازمندی و احساس نیاز است، انتظار یعنی امید و اعتقاد به اینکه آینده قطعی وجود دارد. انتظار، سازنده است. برای همین انتظار فرج در دین ما جایگاه مهمی دارد.

فرمانده کل قوا با اشاره به فراگیری ویروس کرونا ادامه دادند: ویروس کرونا یک آزمون عجیب برای دولت‌ها و ملت‌هاست که همه دنیا را درگیر کرد. ملت ما هم تا کنون در مقابل این وبای مدرن سربلند بوده است. 

رهبر معظم انقلاب با اشاره به تلاش جامعه پزشکی کشور در مهار کرونا فرمودند: ملت ایران در این آزمون کرونا خوش درخشید. اوج این افتخار ملی متعلق به مجموعه درمانی کشور است. اینها جان و سلامت خود را در خدمت مردم قرار دادند. اوج این افتخار ملی متعلق به مجموعه درمانی کشور است. این خاطرات جامه پزشکی در حافظه ملت به خوبی به یادگار خواهد ماند.

ایشان ادامه دادند: در کنار اینها، داوطلبان بودند که عضو جامعه پزشکی هم نبودند، طلاب، دانشجویان و هزاران بسیجی و آحاد مردم خدمات باارزشی که واقعا از توصیف بالاتر است ارائه کردند. در کنار اینها نیروهای مسلح که از همه توان خود حتی در زمینه‌های علمی و ساخت و ساز و تولید امکانات بهداشتی و درمانی استفاده کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به کمک‌های داوطلبانه مردم در بحث مبارزه با کرونا تصریح کردند: مشارکت‌های مردم بسیار زیبا و صحنه‌های جالب و شگفت انگیزی را به وجود آورد. مثلا در سبزوار طرح هر محله یک قربانی به وجود آمد و یک گوسفند قربانی و به نیازمند آن منطقه گوشت می‌دهند، یا در یزد یک مادر شهید به همراه سایر خانم ها، خیاط خانه تبدیل ایجاد کرده و ماسک تولید می‌کنند. در نهاوند عده‌ای از بانوان که در زمان دفاع مقدس نان می پختند و برای جبهه می فرستادند، برای مهار بیماری فعال شده و کمک می‌کنند. در خوستان، طلاب قرارگاه تشکیل داده اند. در شیراز معتمدین محلی با املاک صحبت کرده که اجاره نگیرند و یا مهلت بدهند تا کمک شود. این‌ها نشان دهنده عمق فرهنگ اسلامی در دل مردم ماست؛ در مقابل فرهنگ و تمدن غربی هم متقابلا فرهنگ خود را نشان داد. صدها یا هزاران مورد شبیه مواردی که ذکر شده در سراسر کشور وجود دارد که قبلا اشاره کرده‌ام که اینها نشانه عمق فرهنگ اسلامی و رسوخ این فرهنگ در میان مردم ما است.

ایشان با اشاره به برخورد مردم در کشورهای آروپایی و آمریکا با شرایط کرونایی ادامه دادند:  بر خلاف خواسته و کسانی که در یکی دو دهه اخیر بعضی‌ها تلاش کردند فرهنگ ایرانی-اسلامی را تحقیر کنند و مردم را متوجه سبک زندگی غربی کنند، خوشبختانه احساس تفکر اسلامی و زنجیره ارزش های اسلامی در مردم بسیار قوی و راسخ است. آنچه در کشورهای غربی اتفاق افتاد را برخی تلویزیون ما گفت، ولی برخی هم گفته نمی‌شود، اینها محصول تربیت خود را نشان دادند. اینکه دولتی ماسک و دستکش متعلق به دولت دیگر را سر راه مصادره کند و به کشور خودش ببرد اتفاق افتاد. یا مردم هر روز در ظرف مدت کوتاهی فروشگاه ها را تخلیه کنند و حِرص بزنند برای خرید بیشتر و دکان ها خالی شود، اینها را تلویزیون های دنیا نشان داد. یا کسانی برای چند دستمال توالت به جان هم بیفتند و یا کسانی برای خرید اسلحه صف بکشند (چون در این ایام احساس خطر می کند) یا بیماران را اولویت گذاری کنند و بیمار پیر را معالجه نکنند؛ این چیزهاییست که در آنجا اتفاق افتاده است؛ خودشان اینها را نماد زنده شدن غرب وحشی می دانند.

فرمانده کل قوا فرمودند:  بعضی‌ها در غرب از ترس کرونا و مرگ خودکشی کردند. این البته نتیجه منطقی و طبیعی فلسفه حاکم بر تمدن غربی است که فلسفه مادی و اغلب بی خدایی است. کرونا مشکل بزرگی برای بشریت است، لاکِن این مشکل در قِیاس با بسیاری از مشکلات چیز کوچکی به حساب می آید. مشکلات فراوانی را در دنیا و کشور خودمان داشتیم که از این حادثه کمتر نبود، بلکه بیشتر بود. از جمله درست در ۳۲ سال پیش در همین ایام هواپیماهای صدام مواد شیمیایی را در بخش هایی ریختند و از مردم ما و مردم خودشان را کشتند و البته همه قدرت های بزرگ هم از صدام حمایت می کردند. برخی از همین کشورهای غربی سلاح شیمیایی را به صدام دادند و تا به امروز هم احدی از آنها جواب پس نداده است. در جنگ‌های بزرگ دنیا مثل دو جنگ جهانی میلیون‌ها نفر کشته شدند. در جنگ ویتنام همینطور و در جنگ های گوناگون دیگر مثل حمله به عراق عده زیادی به شهادت رسیدند.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به دشمنی همیشگی استکبار با ملت ایران اظهار کردند: مسئله کرونا نباید ما را از توطئه دشمنان و استکبار غافل کند؛ دشمنی استکبار با اصل نظام جمهوری اسلامی است. اصل جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری اسلامی از نظر استکبار قابل فهم نیست.

رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: مردم آنچه که ستاد ملی مبارزه به صورت قاطع بیان می‌کند، عمل می‌کنند. شاید وقتی چیزی را مردد عنوان کنند و مردم ندانند که باید انجام بشود یا نه. یک نمونه از عملکرد خوب مردم روز سیزدهم فروردین بود. انسان باور نمی‌کرد مردم سیزده به در را تعطیل کنند ولی شد. یعنی مردم نشان دادند به معنای واقعی کلمه یک نظم عمومی را پذیرفتند و این باید ادامه پیدا کند. تصمیمات ستاد ملی که در این زمینه مسئول درجه اول است باید جدی گرفته شود.

ایشان همچنین با اشاره به راهکارهای دولت در جبران خسارات مادی به بخش آسیب‌‎پذیر جامعه فرمودند: برای برخی از اقشار ضعیف مسئولان فکرهایی کرده‌‌اند و توصیه می‌کنم که مسئولان دولتی هر چه سریع‌تر این برنامه‌ها و فکرها را اعلام و اجرا کنند. عده‌ای از مردم در شرایط فعلی زندگی سختی می‌گذراند و مردمی که دست باز دارند از آنها حمایت کنند.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به ماه رمضان اظهار کردند: ماه رمضان در پیش است و این ماه انفاق و ایثار و نیازمندان است و نیاز است که رزمایشی برای کمک مؤمنانه به نیازمندان بوجود آید تا به فقرا کمک شده و خاطره خوشی در اذهان ایجاد شود. بایستی صحنه‌ها و جلوه‌ای از جامعه مهدوی نظیر جامعه عدل و قسط و عزت و علم و برادری را ایجاد کنیم.  در غیاب جلسات عمومی ماه رمضان نظیر دعا و سخنرانی و توسل که سال جاری از آن محروم هستیم نباید از عبادت و تضرع و خشوع در تنهایی غافل شویم. باید در بین خانواده‌ها خود و در اتاق خود خشوع و خضوع را بوجود آوریم.

فرمانده کل قوا با اشاره به نام‌گذاری سال جدید تاکید کردند: مسئولان و فعالان جوان در عرصه علم و فناوری نباید جهش تولید را فراموش کنند و بایستی به هر قیمتی که هست آن را دنبال کرده و کشور را جهش دهیم. جوانان باید ساخت و ساز و تولید نیاز‌های فراوان کشور در آزمایشگاه‌ها دنبال کنند, ان شا الله آرزو‌های ملت بزرگ ایران با فرج حضرت، ولی عصر تحقق بخشیده خواهد شد.

لینک کوتاه:
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

قبلی

صنوف تهران هفته آینده تعطیل هستند

1398121512300560519852524 Copy
بعدی

بازهم آمریکا غافلگیر شد / حمایت «عدنان الزرفی» از ایران

بعدی
1398121512300560519852524 Copy
فروردین ۲۱, ۱۳۹۹

بازهم آمریکا غافلگیر شد / حمایت «عدنان الزرفی» از ایران

قبلی
فروردین ۲۰, ۱۳۹۹

صنوف تهران هفته آینده تعطیل هستند

1399011
۲۱ فروردین

تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، توسط مردم جدی گرفته شود/ برنامه‌های معیشتی مردم سریع‌تر اجرایی شوند/ کرونا یک آزمون عجیب برای دنیاست

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

وزیر ارتباطات : درباره سیم‌کارت‌های سفید به مردم گزارش دهید
طراحی سامانه الکترونیکی خرید اعتباری کارمندان دولت/ حذف کارت فیزیکی
بانک مرکزی: استفاده از رمزارز و طلا به‌جای ریال ممنوع است
هوای تهران قابل قبول شد/ پیش دبستانی و مهدهای کودک فردا فعال
تهیه طرح اصلاح‌ ساعات‌کاری ادارات باهدف صرفه‌جویی در انرژی
سایه سنگین دلالان بر واردات خودرو جانبازان/ چند ایثارگر خودروهایشان را دریافت کردند؟
مافیای زباله و گنج ۳۰هزارمیلیاردی تهران/ زباله‌گردی را از این زاویه ببینید
ترکیه در تلاقی تهران و ناتو؛ سرنوشت نئوعثمانی‌گری در معادلات جدید منطقه
دستور مهم رئیس دستگاه قضا به سازمان بازرسی برای ورود فوق‌العاده به موضوع...
بارش برف و باران در غرب و شمال غرب کشور
زنگ خطر برای احکام حقوقی کارمندان؛ بازنگری در تفاوت تطبیق حکم دولتیها کلید...
کلاس تمام مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران دوشنبه ۱۷ آذر دایر است/ تداوم...

خبر ورزشی

62455313

وزیر ارتباطات : درباره سیم‌کارت‌های سفید به مردم گزارش دهید

1404091612423459234966234

طراحی سامانه الکترونیکی خرید اعتباری کارمندان دولت/ حذف کارت فیزیکی

IMG 08122025 205653 720 x 576 pixel

بانک مرکزی: استفاده از رمزارز و طلا به‌جای ریال ممنوع است

IMG 08122025 204810 720 x 576 pixel 1

هوای تهران قابل قبول شد/ پیش دبستانی و مهدهای کودک فردا فعال

IMG 08122025 203537 720 x 576 pixel

تهیه طرح اصلاح‌ ساعات‌کاری ادارات باهدف صرفه‌جویی در انرژی

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

IMG 08122025 204810 720 x 576 pixel 1

هوای تهران قابل قبول شد/ پیش دبستانی و مهدهای کودک فردا فعال

IMG 08122025 203537 720 x 576 pixel

تهیه طرح اصلاح‌ ساعات‌کاری ادارات باهدف صرفه‌جویی در انرژی

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر