پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان
1402111616365481629327864
خبرهای روز

متهم ردیف اول پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین به اعدام محکوم شد/ رای در دیوانعالی کشور قابل فرجام‌خواهی است

ساحل دهقان
کد خبر :351466 اسفند ۱۲, ۱۴۰۳ یک دقیقه بخوانید
چاپ
0 نظر

به گزارش خبر شهر،عبدالکریم کلهر اظهار کرد: دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی مستقر در استان قزوین بعد از برگزاری ۱۳ جلسه علنی رسیدگی به این پرونده کثیرالشاکی و پس از بررسی اسناد و مدارک، اظهارات شکات و متهمین، گزارش ضابطان قضایی، نظرات کارشناسان و طی شدن فرآیند رسیدگی، رای متهمین صادر شد.

وی ادامه داد: این پرونده با بیش از ۲۸ هزار شاکی دارای ۲۸ متهم حقیقی و حقوقی می‌باشد که برای متهم ردیف اول حکم اعدام و برای سایر متهمین حقیقی موثر در پرونده نیز حبس‌های طویل‌المدت و برای اشخاص حقوق نیز رای انحلال صادر شده است.

کلهر در خصوص پرداخت مطالبات مالباختگان نیز گفت: رد مال شکات مطابق با آخرین قرارداد و بر اساس نرخ شاخص تورم بانک مرکزی جمهوری جمهوری اسلامی ایران در زمان پرداخت (یوم الاداء) لحاظ خواهد شد.

قاضی ویژه دادگاه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: حکم اعدام صادره برای متهم ردیف اول قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور بوده و رای صادره نسبت به سایر متهمین نیز قطعی است.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

حکم اعدامخبر شهرعبدالکریم کلهرقوه قضاییه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینیستاگرام خبرشهر

0002
0002

دسته بندی ها

  • "Türkiye"
  • sports
  • آستان قدس رضوی
  • اجتماعی
  • اختصاصی خبرشهر
  • استان البرز
  • استان تهران
  • استانها
  • اقتصادی
  • انتخابات
  • انتظامی
  • ایران
  • اینفو گرافی
  • بین الملل
  • ترکیه
  • حقوقی
  • حوادث
  • خبر ویژه
  • خبرهای روز
  • رهبری
  • سیاسی
  • شایعات
  • علم وتکنولوژی
  • فراخوان و اطلاعیه های عمومی
  • فرهنگی
  • گزارش مردمی
  • گزارش ویدئویی
  • نیروی انتظامی غرب استان تهران
  • هنری
  • ورزشی

سامانه پرداخت

جستجوی اخبار

سامانه جامع رسانه های کشور