رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

زاکانی: چرا قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان است؟
مطالبات مراکز درمانی تا چند روز آینده تسویه می‌شود/ اجرای دو مرحله متناسب‌سازی...
چرا ارز صادراتی برنمی‌گردد؟/ روایت یک صادرکننده از کارت‌های اجاره‌ای و خروج حرفه‌ای‌ها...
۲۰ استان با “بارش صفر” در پاییز خشک امسال/ آمار منفی بارش‌ها در...
هشدار بانک مرکزی درباره آثار حذف ارز ترجیحی/ فشار تورمی مستقیم بر معیشت...
یک اختلاف مالیاتی یا نگرشی به قانون، بین شرکت ملی نفت ایران و...
برگزاری ۲ حراج سکه در آبان/ زمان پیش‌فروش جدید سکه اعلام شد
قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است
صفحه اصلی/خبرهای روز/بازدید ۳ ساعته رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه دماوند در صبح روز جمعه
خبرهای روز

بازدید ۳ ساعته رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه دماوند در صبح روز جمعه

رئیس قوه قضاییه صبح روز جمعه (۱۹ شهریور) با حضور در زندان دماوند، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این زندان، به گفتگوی چهره به چهره با تعداد کثیری از زندانیان پرداخت و مسائل و مشکلات آن‌ها را از نزدیک...

عیسی وحدت جوان
شهریور ۱۹, ۱۴۰۰
39 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای صبح امروز جمعه ۱۹ شهریور، به مدت ۳ ساعت از بخش های مختلف ندامتگاه دماوند بازدید کرد.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید، ضمن گفتگوی چهره به چهره با تعداد کثیری از زندانیان، سوالاتی را پیرامون دلیل محکومیت و مدت زمان سپری شده از حبس آن ها و همچنین شرایط بهداشتی و غذایی زندان مطرح کرد.

زندانیان ندامتگاه دماوند نیز از اینکه رئیس قوه قضاییه صبح روز جمعه خود را برای بازدید از این ندامتگاه اختصاص داده است، از وی تشکر کردند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در دیدار با زندانیان ابراز امیدواری کرد که زندان بازگشت گاهی به جامعه باشد و کسی که یک بار زندان را تجربه کرده دوباره این تجربه تلخ را تکرار نکند.

رییس عدلیه گفت: زندان باید به معنی واقعی نه ” بازداشتگاه” که محل باز اجتماعی شدن فرد و ” بازگشتگاه” به جامعه باشد.

رئیس دستگاه قضا پس از آنکه یکی از زندانیان اعلام کرد که برای چهاردهمین بار است به زندان می آید، گفت: من دلم می سوزد از اینکه می بینم یک فرد در میانسالی و جوانی ۱۴ بار به زندان آمده است؛ لازم است برای همه این افراد برنامه ریزی شود تا هم خود آن ها اصلاح شوند و هم شرایطی فراهم شود که دیگر به زندان برنگردند. هم قوه قضاییه و هم سایر نهادها در این زمینه مسئولیت دارند و باید انجام وظیفه کنند. خود زندانیان و خانواده آن ها نیز باید در این زمینه نقش ایفا کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با بیان اینکه در پی ورود یک فرد به زندان، خانواده او بزرگترین صدمه را متحمل می شوند، خطاب به زندانیان گفت: اجازه ندهید خانواده هایتان در این زمینه صدمه و آسیب ببینند.

«واکسیناسیون زندانیان» دیگر موضوعی بود که رئیس قوه قضاییه در گفتگو با زندانیان در خصوص آن کسب اطلاع کرد که به گفته زندانیان ندامتگاه دماوند هر ۲ دُز واکسن کرونا به آن ها تزریق شده است.

یکی از مسائل دیگری که رئیس قوه قضاییه در گفتگوی خود با زندانیان از آن ها پرسید این موضوع بود که آیا قضات به زندان سر می زنند و با زندانیان گفتگو می کنند یا خیر.

زندانیان همچنین در حضور رییس قوه قضائیه از برخی از زندان بانان ندامتگاه دماوند که به گفته زندانیان، شبانه روز و همراه با خانواده خود برای جلب رضایت شاکیان تلاش می کنند و در این راه حتی هزینه های مالی هم متحمل شده اند تشکر و قدردانی کردند.

زندانیان به رییس عدلیه گفتند به دلیل این گونه ارتباطات برخی زندان بانان این ندامتگاه تمام زندانیان و خانواده های آن ها را به چهره می شناسند.

حضور در کارگاه اشتغالزایی زندان دماوند و مشاهده فعالیت های زندانیان در این کارگاه، بخش دیگر بازدید امروز حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای بود.

رئیس دستگاه قضا در جریان بازدید از این بخش، خواستار ارائه آماری از میزان اشتغال زندانیان شد که مسئولان سازمان زندان ها در پاسخ گفتند: میزان اشتغالزایی زندانیان استان تهران در سال گذشته ۵۴ درصد بود که این آمار در سال جاری به ویژه طی ماه های اخیر رشد چشمگیری داشته و به ۶۸ درصد رسیده و این در حالی است که هدف گذاری سازمان زندان ها برای اشتغالزایی زندانیان، شاخص ۸۰ درصدی است.

مسئول کارگاه اشتغالزایی ندامتگاه دماوند که خود نیز یک فرد زندانی بود، با بیان اینکه زندانیان فعال در این کارگاه به صورت روزانه درآمد کسب می کنند، گفت: به غیر از حرفه اموزی به زندانیان، محصولات کارگاه اشتغالزایی ندامتگاه دماوند به نام برندهای مشهور الکترونیکی کشور تولید می شود و یکی از باکیفیت ترین و پرفروش ترین محصولات بازار است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در بخش دیگری از این بازدید، با بیان اینکه زندانیان هر مطلب و درخواستی را که دارند بنویسند، تاکید کرد که تک تک این نامه ها به صورت دقیق مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

رئیس قوه قضاییه در همین زمینه، حوزه ریاست قوه قضاییه و سازمان زندان ها را مامور کرد که به تک تک درخواست های زندانیان رسیدگی کنند و به سرعت به آن ها پاسخ دهند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در پایان حضور امروز خود در زندان دماوند با تشکر از زندانبانان و تلاش سخت و شبانه روزی ان ها که مورد نظر و تقدیر زندانیان هم قرار گرفته است توصیه کرد که پیوسته خدا را ناظر و حاضر بر اعمال خود ببینند و مواظب باشند حق کسی ضایع نگردد.

رئیس دستگاه قضا طی دو ماه و نیم گذشته، بارها و بارها در جریان بازدیدهای میدانی و نشست های مختلف با مسئولین قضایی کشور، توصیه ها و دستورات متعددی را در خصوص ضرورت رسیدگی به وضعیت زندان ها و زندانیان مطرح و بر اجرای سیاست حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری تاکید کرده است؛ «بازدید روسای کل دادگستری ها، دادستان ها و قضات از زندان های سراسر کشور»، «گفتگوی چهره به چهره و بدون واسطه با زندانیان و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها» و همچنین «رسیدگی به وضعیت خانواده های زندانیان نیازمند»، از جمله توصیه های مکرر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در مدت اخیر بوده است.

بازدید از زندان دماوند، چهارمین بازدید رئیس دستگاه قضا از زندان های کشور در هفتاد و یکمین روز خدمت در کسوت قاضی القضاتی بود؛ پیش تر و طی ۲ ماه گذشته حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در زندان های مرکزی ایلام و رجایی شهر کرج نیز حضور یافته بود و در عصر روز جمعه ۱۵ مرداد امسال نیز ضمن حضور در بخش های مختلف زندان اوین تهران، به گفتگوی چهره به چهره با زندانیان بازداشت موقت پرداخته و مشکلات و مسائل آنان را از نزدیک جویا شده بود.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

خبرشهررئیس قوه قضاییهمحسنی اژه ایندامتگاه دماوندواکسیناسیون زندانیان
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

قبلی

واکسیناسیون نامحدود کارگران آغاز شد

بعدی

مسکن اولی‌ها در سامانه اقدام ملی مسکن ثبت نام کنند/ مردم نگران تأمین مسکن نباشند

بعدی
شهریور ۱۹, ۱۴۰۰

مسکن اولی‌ها در سامانه اقدام ملی مسکن ثبت نام کنند/ مردم نگران تأمین مسکن نباشند

قبلی
شهریور ۱۹, ۱۴۰۰

واکسیناسیون نامحدود کارگران آغاز شد

۱۹ شهریور

بازدید ۳ ساعته رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه دماوند در صبح روز جمعه

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

زاکانی: چرا قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان است؟
مطالبات مراکز درمانی تا چند روز آینده تسویه می‌شود/ اجرای دو مرحله متناسب‌سازی...
چرا ارز صادراتی برنمی‌گردد؟/ روایت یک صادرکننده از کارت‌های اجاره‌ای و خروج حرفه‌ای‌ها...
۲۰ استان با “بارش صفر” در پاییز خشک امسال/ آمار منفی بارش‌ها در...
هشدار بانک مرکزی درباره آثار حذف ارز ترجیحی/ فشار تورمی مستقیم بر معیشت...
یک اختلاف مالیاتی یا نگرشی به قانون، بین شرکت ملی نفت ایران و...
برگزاری ۲ حراج سکه در آبان/ زمان پیش‌فروش جدید سکه اعلام شد
قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است
توضیح افلاکی درباره توصیه به حاجی‌موسایی برای بلندنشدن از زمین/ «ادعای مقانلو کذب...
قصه تکراری نفس‌های آلوده پایتخت در نیمه دوم سال/ خودروها عامل ۸۰درصد آلودگی...
وزارت اقتصاد: هیچ طرحی برای حذف وام ازدواج مطرح نشده است
امام خامنه‌ای: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی

خبر ورزشی

img 04112025 194828 (720 x 576 pixel)

زاکانی: چرا قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان است؟

img 04112025 194436 (720 x 576 pixel)

مطالبات مراکز درمانی تا چند روز آینده تسویه می‌شود/ اجرای دو مرحله متناسب‌سازی در یک سال

img 04112025 171053 (720 x 576 pixel)

چرا ارز صادراتی برنمی‌گردد؟/ روایت یک صادرکننده از کارت‌های اجاره‌ای و خروج حرفه‌ای‌ها از بازار

img 04112025 170756 (720 x 576 pixel)

۲۰ استان با “بارش صفر” در پاییز خشک امسال/ آمار منفی بارش‌ها در تمام کشور

img 04112025 145723 (720 x 576 pixel)

هشدار بانک مرکزی درباره آثار حذف ارز ترجیحی/ فشار تورمی مستقیم بر معیشت اقشار ضعیف

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

img 04112025 170756 (720 x 576 pixel)

۲۰ استان با “بارش صفر” در پاییز خشک امسال/ آمار منفی بارش‌ها در تمام کشور

img 04112025 145723 (720 x 576 pixel)

هشدار بانک مرکزی درباره آثار حذف ارز ترجیحی/ فشار تورمی مستقیم بر معیشت اقشار ضعیف

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر