کمبودی در بازار مواد غذایی برای ماه محرم وجود ندارد
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به اینکه کمبودی در بازار مواد غذایی برای ماه محرم وجود ندارد، گفت: در ماه محرم دولت و عرضهکنندگان عمده با توجه به افزایش حجم تقاضا، باید حجم عرضه را افزایش دهند تا میزان عرضه و تقاضا با یکدیگر متناسب باشد.
محمد آقا طاهر در رابطه با بازار مواد غذایی و نزدیکی به ایام ماه محرم، اظهار کرد: در حال حاضر شرایط عرضه و تقاضای برنج بسیار مهم و قابل توجه است که برنج خارجی به میزان قابلتوجهی به کشور وارد شده و حجم دیگری در بنادر و گمرکات وجود دارد، که رفتهرفته به بازار تزریق خواهد شد و میزان موجودی کاملاً پاسخگوی نیاز بازار است.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه برنج ایرانی به دست آمده است، خاطرنشان کرد: میزان عرضه و قیمت رب گوجهفرنگی در حال حاضر مناسب ارزیابی میشود و این در حالی است که قیمت این محصول در حال حاضر روند نزولی به خود گرفته است.
وی افزود: بازار حبوبات در ماههای گذشته نوسانات قیمتی خاصی را تجربه کرد، اما در حال حاضر قیمت این محصولات ثابت بوده و مشکلی در زمینه تأمین و عرضه حبوبات در کشور وجود ندارد.
آقا طاهر در رابطه با بازار روغن نیز خاطرنشان کرد: دولت در زمینه عرضه و نظارت بر بازار روغن ورود کرده و شرایط قابل قبولی بر این بازار حاکم است، اما اگر میزان عرضه بهویژه عرضه روغن جامد افزایش یابد، بازار روغن نیز هیچ کمبود و مشکلی نخواهد داشت.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در رابطه با کاهش عرضه شکر در برخی مواقع زمانی، تاکید کرد: فرآیند بستهبندی شکر در برخی مواقع طولانی میشود که این موضوع عرضه به بازار را کند میکند، اما در مجموع در زمینه عرضه شکر کمبودی احساس نمیشود.
وی گفت: پیشنهاد میشود حجم عرضه شکر افزایش یابد تا قیمت آن بیش از گذشته کاهش یابد، از سوی دیگر دولت و عرضهکنندگان باید در ماه محرم با توجه به افزایش تقاضا، میزان عرضه را افزایش دهند تا میزان عرضه و تقاضا با یکدیگر متناسب باشد.