تخصیص ارزش افزوده به روستاهای ملارد در حوزه حریم روستاها مورد استفاده قرار گیرد
فرماندار شهرستان ملارد گفت: بنا به نص صریح قانون، اعتبارات ناشی از ارزش افزوده صرفاً باید در حوزه حریم روستاها مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش خبرشهر، با اشاره به ظرفیتهای بالقوه شهرستان ملارد برای رشد و توسعه در روستاها اظهار داشت: در سال جاری طبق مصوبهای که در مجلس شورای اسلامی انجام شد میزان قابل توجهی از اعتبارات در قالب ارزش افزوده به روستاها تعلق گرفت، که به طور حتم میتواند سبب بهبود هر چه بیشتر خدمات به روستاها شود.
وی ادامه داد: تقویت و اصلاح زیرساختها، رشد روزافزون خدمات عمرانی، اجتماعی، فرهنگی وغیره امری است که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد، تا روستائیان نیز همانند شهرنشینان بتوانند از خدمات مناسبی بهره برند و به واقع این رویکرد یعنی تخصیص ارزش افزوده به روستاها میتواند تأثیر بالایی در افزایش اشتغال، تولید و اقتصاد خانوار روستایی شود.
فرماندار ملارد با تأکید بر اینکه سال جاری برای روستائیان، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها دوران طلائی محسوب میشود تصریح کرد: از نظر اعتبارات تخصیصی ارزش افزوده روستاها در شرایط بسیار خوبی قرار گرفتهاند که این مهّم باید مدنظر اعضای شوراهای روستاها قرار بگیرد تا در مسیر خدمت هر آنچه میتوانند برای روستائیان فراهم کنند.
خطیبی افزود: قانونمندی، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها باید با حفظ و حراست از بیتالمال، دوری از حیف و میل، دقت در تصمیمگیریها و پرهیز از حواشی یک برنامه مدوّن و کارشناسانه در جهت رشد عمومی خدمات روستایی حرکت کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه بنا به نص صریح قانون، این اعتبارات صرفاً باید در حوزه حریم روستاها مورد استفاده قرار گیرد خاطرنشان کرد: افزایش بافت برای توسعه و آبادانی، بالا بردن سرانهها و گسترش زیرساختهای روستایی میتواند این توجه و نگاه مطلوب دولت به روستاها را در مسیر صحیح و مورد نظر قرار داده و در این راه تعامل و همکاری و همدلی همه مسئولان مربوطه در چارچوب قانون میتواند بهترین نتایج را به همراه داشته باشد.
فرماندار ملارد بیان کرد: بهسازی معابر روستایی، تکمیل پروژههای نیمه تمام، استیجاری بودن محل استقرار شورا و تأمین هزینههای جاری بخشی از موضوعاتی است که پیگیر بهبود آن هستیم و در کنار این مهّم تلاش داریم تا در کنار ۳۳ روستایی که دارای دهیاری هستند، دیگر روستاها نیز با نظارت و رسیدگی در بحث خدمات جایگاه مطلوبی به دست آورند.
خطیبی با اشاره به اینکه خدمترسانی به روستا سبب بازگشت سریعتر روستاها با جایگاه اصلیشان میشود خاطرنشان کرد: تدوین برنامه صحیح و افزایش زیرساختها باعث بهبود هرچه بیشتر خدمات آموزشی و عمرانی در روستاها میشود.
منبع: تسنیم
منبع خبر «عیسی وحدت جوان» است و پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 115171 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09351515083 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.