برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد به ریاست خطیبی فرماندار و با حضور شاهقلیان معاون سیاسی انتظامی و دیگر اعضای این کارگروه برگزار و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ گردید.
در ابتدای این جلسه مصوبات جلسه قبل پیگیری و دستور جلسه جاری مطرح گردید. در ادامه اعضا کارگروه هر کدام به صورت جداگانه گزارشی از عملکرد دستگاه خود را در پیگیری مصوبات این کارگروه در سال ۹۴ بیان نمودند. اجرای روش بی خطر سازی زباله های درمانگاه های سطح شهرستان از ابتدای اردیبهشت ماه سالجاری از اقدامات مهم این کارگروه می باشد که پس از پیگیری ۱۴ ماهه به ثمر نشست که این زباله ها پس از بی خطر سازی به جایگاه دفن زباله انتقال داده می شود. ساماندهی چند شنبه بازارها،مقابله جدی و پیشگیری از بیماری های مشترک حیوان و انسان، موضوع هدایت آب های روان در شهرها و روستاهای این شهرستان،ضرورت نظارت مستمر و بیشتر بر نانوائی ها برای جلوگیری از مصرف بلانیکت ها(جوهرقند) از موضوعات مهم و مورد تاکید همگان برای پیگیری توسط اعضای این کارگروه در این جلسه بود.
خطیبی فرماندار شهرستان ملارد به عنوان ریاست این جلسه در سخنانی با تاکید بر پیگیری به موقع مصوبات و با انتقاد از برخی از دستگاه ها به دلیل پیگیری نکردن به موقع مصوبات گفت: مشکل آب مجتمع شهید ثمری بعد از دوسال باید حل می شد که متاسفانه این کار صورت نگرفته است . خطیبی افزود: اگر نار کارآمدی در سیستم اداری وجود دارد باید واکاوی و مسئول مربوطه پاسخ گو باشد. فرماندار ملارد اظهار داشت: زباله ها در سطح شهرستان به خوبی جمع آوری نمی شود و هنگامی که یک بارندگی ایجاد می شود باعث افزون تر شدن مخاطرات می گردد. فرماندار ملارد خاطر نشان کرد: ساماندهی چند شنبه بازارها بر عهده شهرداری و نظارت بر عرضه مواد غذایی و دیگر محصولات در آن بر عهده دستگاه هایی اعم از شبکه بهداشت، صنعت ،معدن و تجارت و دیگر دستگاه های مربوطه است. نظارت بیشتر و مستمر بر اماکن تهیه و توزیع غذا و همچنین نانوایی های سطح شهرستان برای جلوگیری از مواد افزودنی از دیگر خواست های خطیبی در این جلسه بود.