کارگاه کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد
به گزارش خبر شهر کارگاه کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی با حضور یکصد و ده نفر از پرسنل بهداشت محیط مراکز و شبکه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی در تاریخ های بیست و دوم و بیست و سوم شهریور ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان […]
به گزارش خبر شهر کارگاه کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی با حضور یکصد و ده نفر از پرسنل بهداشت محیط مراکز و شبکه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی در تاریخ های بیست و دوم و بیست و سوم شهریور ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در راستای اجرای طرح تحول سلامت در بهداشت محیط با رویکرد ایمنی غذا و هم چنین اهمیت رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و عرضه مواد غذایی سالم و بهداشتی در جهت ارتقاء سلامت جامعه و لزوم افزایش آگاهی و مرور اطلاعات کارشناسان بهداشت محیط در رابطه با موضوع مذکور نسبت به برگزاری کارگاه دو روزه کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی اقدام نمود.
در این کارگاه که با حضور یکصد و ده نفر از پرسنل بهداشت محیط مراکز و شبکه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید، آقای دکتر گندمی متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در خصوص جایگاه بازرسی در سلامت مواد غذایی، بیماریهای غذازاد و نقش غذا، مهمترین عوامل میکربی غذا زاد ،خطرات شیمیایی در مواد غذایی ،افزودنی های غذایی،تقلبات و اصول و روش های نمونه گیری مواد غذایی مطالبی را ارائه نمودند و در پایان نیز ارزیابی علمی از حاضرین در جلسه به عمل آمد.