بازدید رئیس سازمان بهداشت جهانی ، از نظام سلامت مناطق روستایی شهرستان قدس
دکتر مارگارت چان، رئیس سازمان بهداشت جهانی به همراه دکتر سیاری، معاون وزیر بهداشت و درمان، حسین کاغذلو سرپرست فرمانداری شهرستان قدس، دکتر حاجی میر اسماعیل، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران،رمضانی سرپرست بخشداری مرکزی قدس، دکتر میر شریفی، مدیر شبکه بهداشت و درمان قدس و جمعی از مدیران و مسوولان، از نظام سلامت مناطق روستایی […]
خبر شهر به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان قدس، خانم دکتر مارگارت چان پس از بازدید از خانه بهداشت زرنان با کارکنان این مرکز در خصوص نوع بیماریهای مراجعین ،مشکلات درمانگاه و نحوه خدمات دهی به مردم به گفتگو پرداخت.
دکتر مارگارت چان در جریان بازدید از مراکز بهداشت روستایی شهرستان قدس گفت: یکی از اقدامات مناسب مسئولان بهداشتی جمهوری اسلامی ایران اجرای طرح تحول سلامت است که با اجرای کامل آن ایران ،الگوی سلامت در منطقه خواهد شد.
وی افزود: ایران یک کشور پیشرفته از نظر نیروی انسانی است و دارای دانشمندان مطرحی در جهان می باشد.
دکتر چان گفت : سازمان بهداشت جهانی هم آمادگی های لازم را دارد تا تجارب خود و متخصصین مطرح جهانی را به عنوان الگوهای نمونه بهداشتی در اختیار ایران قرار دهد .
رئیس سازمان بهداشت جهانی همچنین اظهار داشت: ایران با توجه به داشتن منابع علمی و متخصصان نمونه جهانی طرح کنترل و پیشگیری بیماری های غیر واگیر (فشار خون؛ دیابت ، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان) را در دستور کار قرار داده که اقدام بسیار مناسب و قابل تجلیل می باشد.
دکتر چان ادامه داد: رعایت نکاتی همچون تغذیه مناسب ، انجام فعالیت های بدنی و پرهیز از استعمال دخانیات در جلوگیری از بروز این بیمار ها بسیار موثر است و ایران نیز به سمتی حرکت می کند که با رعایت این موارد در جامعه، بروز مرگ ومیر ناشی از بیماری های غیر واگیر کاهش چشمگیری پیدا کند.
دکتر مارگارت چان ضمن ابراز تشکر از رییس جمهور، وزیر و مسئولان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور در اجرای طرح های بهداشتی افزود: برنامه ها و اقدامات ایران بسیار مطلوب است و حرکتی که ایران در خصوص اقدامات بهداشتی بخصوص در روستاهها و خانه های بهداشت انجام می دهد، در ارتقاء بهداشت کشور نقش اساسی و موثری دارد و باید از این اقدامات سپاسگزاری کرد.
در ادامه دکتر سیاری معاون وزیر بهداشت نیز گفت: در این طرح به ازای هر 3 هزار نفر یک کارشناس مراقبت و به ازای هر 12 هزار نفر یک پایگاه سلامت و به ازای هر 30 الی 50 هزار نفر یک مرکز جامع سلامت اختصاص خواهد یافت.
دکتر سیاری افزود:در این طرح برای تمامی شهروندان شهرستان قدس پرونده ی سلامت تشکیل می دهند و وضع سلامتی آنان ارزیابی می شود.
دکتر سیاری گفت: جمعیت شهرستان قدس از نظر سلامت جامع به سه دسته سالم ، دارنده عوامل خطر و بیمار طبقه بندی می شود و مراقبین سلامت افرادی را که در گروه دوم و سوم قرار دارند را تحت مراقبت قرار می دهند که اجرای کامل آن حداقل 10 سال به عمر شهروندان این منطقه خواهد افزود.