کیفیت نان در تنور وعده ها می سوزد
به گزارش خبر شهر – خبر اهميت و جايگاه والايي نان بر کسی پوشیده نیست چرا که به عنوان اصليترين محصول غذايي در سبد خانوار محسوب می شود و روز به روز در راستاي افزايش كيفيت آن باید تلاش شود. پخت و مصرف نان در سالهای اخیر همواره یکی از دغدغههای مردم و مسئولان […]
به گزارش خبر شهر – خبر اهميت و جايگاه والايي نان بر کسی پوشیده نیست چرا که به عنوان اصليترين محصول غذايي در سبد خانوار محسوب می شود و روز به روز در راستاي افزايش كيفيت آن باید تلاش شود.
پخت و مصرف نان در سالهای اخیر همواره یکی از دغدغههای مردم و مسئولان بوده و هنوز هم توجه به کیفیت نان، حذف استفاده از جوششیرین، بهای متغیر ، آزاد شدن آرد و نانواییهای خصوصی همواره مورد بحث و نظر عموم مردم قرار دارد.
تا قبل از اجراي هدفمند كردن يارانه، عامل بيكيفيتي نان، ارزان بودن آن مطرح بود که پس از هدفمندی با افزايش قيمت نان كيفيت نان به صورت محسوس افزايش نداشت و تاکنون تنور حرف و حدیثهای نان داغ داغ می باشد.
افزایش قیمت نان با اجرای هدف مندی یارانه ها نیز نتوانست رضایت نانوایان را جلب کند و طبق اعتراض پی درپی مبنی بر قیمت پایین نان و افزایش هزینه ها ،دولت پس از برسی قیمت نان را ۳۰ درصد افزایش داد با این شرط که نان با کیفیت به دست مردم برسد که علی رغم این تغییرات هنوز نانوایان رغبتی به افزایش کیفیت ندارند و مردم ناراضی از این وضعیت.
علی بیات شهروندی که در صف نان ایستاده می گوید: متاسفانه ترس نانوایان از اهرم های نظارتی فرو ریخته و به اعتراضات مردم اعتنایی ندارند و در صورت لزوم با پاسخ های کوبنده و الفاظ ناشایست آنان مواجه خواهند بود با این وجود همچنان به دلخواه خود و بدون توجه به رضایت مندی شهروندان نان عرضه می کنند .
حسن اکبری نیز که نان نیمه خشک و سوخته را در دست گرفته بود می گوید : انتظار داشتیم با افزایش قیمت ها وجدان نانوایان بیدار شده و توجه ویژه به کیفیت نان داشته باشند اما علی رغم این تصورات نه تنها کیفیت نان ارتقاء نداشت بلکه نانوایان تحمل انتقاد ندارند و به میل خود نان پخت می کنند.
در مجموع نان یکی از مهمترین و پرکاربردترین اقلامی است که در سبد غذایی خانوارها استفاده میشود و توجه به کیفیت آن حق شهروندان است و لذا مسئولان مربوطه با نظارت و کنترل بر صنوف و واحد ها بیشتر تمرکزداشته باشند تا نان با کیفیت و سالم به دست مردم عرضه شود.
گزارش : حجت اصغری
نظرات و تجربیات شما لغو پاسخ
-
دقیقا لواشی هایی که کاغذ شدند/تافتون هایی که لواش / سنگک هایی که تافتون/ و بربری هایی که تکلیف تمایزشان با اندازه قدر و قواره فتیر تفاوتی نمی کند.
البته به طرز شگفت انگیزی من در ماه رمضان از با خرید از یک نانوایی متوجه شدم که اندازه آن نسبت به قبل از ماه مبارک به نحو محسوسی تغییر پیدا کردهخ ! کسی چه می داند شاید نانوا این بار به خاطر آیه های کم فروشی که شنیده وزن چانه را دست کاری نکرده باشد….