اولین سمینارعلمی با موضوع ایمنی غذا از مزرعه تاسفره به مناسبت هفته سلامت 94 در شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد
به گزارش خبر شهر شاخصهای بهداشتی وتامین سلامت افراد جامعه یکی از ارکان مهم پیشرفت جوامع می باشد و استفاده از پتانسیل های موجود در جامعه می توا ند به عنوان یک الگو، نهضتی عظیم دربرنامه های آموزش سلامت و نقش موثری را در آموزش جامعه در تمامی فرصتهایی که می توان به آنها دسترسی […]
به گزارش خبر شهر شاخصهای بهداشتی وتامین سلامت افراد جامعه یکی از ارکان مهم پیشرفت جوامع می باشد و استفاده از پتانسیل های موجود در جامعه می توا ند به عنوان یک الگو، نهضتی عظیم دربرنامه های آموزش سلامت و نقش موثری را در آموزش جامعه در تمامی فرصتهایی که می توان به آنها دسترسی پیدا کرد ایفاد نماید. در این راستا به همت واحد آموزش سلامت شبکه و همکاری واحد نظارت بر مواد غذائی سمینار علمی با حضور رابطین بهداشتی ادارت ، پرستاران و مراقبین مراکز توان بخشی بهزیستی ، مربیان مهد های کودک در اولین روز هفته سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه بر گزار گردید در آغاز مهندس بنائیان ( معاون بهداشتی شبکه ) در خصوص اهداف و ویژگی های پیام هفته سلامت مطالبی را ایراد فرمودند سپس خانم دکتر رسولی ( هیت علمی دانشگاه ایران ) در حوزه ایمنی غذاو تقلبات مواد غذائی به ارائه مطلب پرداختند.