آیین نکوداشت نیم قرن تلاش علمی و فرهنگی دکتر موسی زرگر در شهرستان ملارد با حضور جمعی از مقامات و شخصیت های کشوری ، علمی و فرهنگی
خبر شهر به گزارش روابط عمومی فرمانداری ملارد،آیین ویژه نکوداشت نیم قرن تلاش و مجاهدت علمی، فرهنگی و تحقیقاتی دکتر موسی زرگر با حضور جمعی از مقامات و مسئولان لشکری و کشوری، شخصیت های علمی و فرهنگی و قشرهای مختلف مردم در فرهنگسرای بعثت شهر صفادشت شهرستان ملارد برگزار شد. این همایش نکوداشت بمناسبت هفته […]
دکتر مرندی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و وزیر اسبق بهداشت و درمان کشور،دکتر پزشکیان نماینده شهرستان های تبریز،آذرشهر،اسکو در مجلس شورای اسلامی و عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و وزیر اسبق کشور ،دکترقشقاوی معاون کنسولی،پارلمانی و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه ،دکتر گروسی نماینده شهرستانهای ملارد،شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی ،دکتر بشارتی وزیر سابق کشور،جمعی از نمایندگان ادواری مجلس شورای اسلامی دکترکلهر،دکتر عسگری،دکتر رباطی و دکتر کوزه گر،دکتر سید محمد میرمحمدی مشاور و دستیار ویژه مقام معظم رهبری،دکتر ناصر سیم فروش استاد دانشگاه و چهره ماندگار کشور،دکتر کلانتر معتمد رئیس بیمارستان شهدای تجریش ،دکتر سروش رئیس بیمارستان شریعتی تهران، داودکرمی فرماندار شهرستان ملارد،حجت الاسلام حسینی امام جمعه شهرستان ملارد،حجت الاسلام محسن زاده امام جمعه صفادشت و جمعی از مسئولین کشوری و استانی و شهرستانی ،اساتید و روسای دانشگاه های شهرستان ملارد و جمع کثیری از مردم فرهنگ دوست و فهیم شهرستان ملارد در فرهنگسرای بعثت شهرداری صفادشت در سالن همایش شهید شکری با تجلیل و گرامیداشت یکی از یاران امام خمینی (ره) ،چهره ماندگار انقلاب دکتر موسی زرگر وزیربهداشت و درمان در سالهای اولیه انقلاب که با نیم قرن مجاهدت علمی،سیاسی و فرهنگی در راه اسلام و انقلاب کارنامه ای درخشان را در زندگانی خویش به جا گذاشته با عزت و شکوه برگزارشد.
در ابتدای این مراسم استاندار تهران ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم و تبریک ولادیت با سعادت پیام آور مهربانی حضرت محمد (ص) اظهار داشت: ما فراموش کرده ایم که بزرگان را بزرگ بداریم و متاسفانه یکی از معضلاتی که به ویژه در دهه های اخیر گریبانگیر ما شده همین فراموش کردن بزرگان است، اگر این سنت حسنه در هر منطقه از کشور احیا شود و استمرار یابد فرزندان و آیندگان ما نیز یاد می گیرند و متوجه خواهند شد که چه شخصیتهای بزرگی بودند و چه اقداماتی انجام دادند .
سید حسین هاشمی با ذکر خاطراتی از دوره پنجم مجلس و همکاری با دکتر زرگر ادامه داد دوره پنجم را یکی از بهترین و شکوفاترین دوره ها عنوان کرد و افزود که اگر آن وحدت و همدلی که بین نمایندگان مجلس در دوره های بعد نیز وجودداشت پیشرفت های زیادی را شاهد بودیم. استاندار تهران یکی از بارزترین ویژگیهای این استاد بزرگوار را تبسم همیشگی اشاره کرد و تاکید نمود که وارستگی، تدین، نورانیت، انقلابی بودن، تخصص و… از دیگر ویژگیهای شخصیتی ایشان محسوب می شود و عزت و سلامتی ایشان را از خداوند متعال برای دکتر زرگر خواستار شد.
استاندار تهران دراین آیین با تجلیل از خدمات ارزشمند دکتر زرگر در حوزه های مختلف علمی و فرهنگی گفت: نکوداشت شخصیت های بزرگ علمی، فرهنگی و سیاسی کشور، اقدامی ارزشمند در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قدرشناسی و آشنایی نسل جوان و نوجوان کشور با چهره های فرهیخته و ماندگار علمی و فرهنگی ایران اسلامی است .
‘سیدحسین هاشمی’ افزود: ایرنیان به واسطه برخورداری از فرهنگ غنی ملی و مذهبی خود، هیچگاه مفاخر و چهره های برجسته علمی و فرهنگی خود را فراموش نمی کنند و براساس همین سنت حسنه قدردان تلاش ها و خدمات این بزرگان در حوزه های مختلف هستند .
وی با اشاره به اینکه برگزاری آیین های تجلیل و نکوداشت موجب انتقال این فرهنگ به نسل جوان و نوجوان کشور می شود افزود: شخصیت علمی و سیاسی دکتر زرگر در عرصه های مختلف علمی ، فرهنگی و اجرایی می تواند به عنوان یک الگو مورد توجه همگان به ویژه جوانان و نوجوانان این مرز و بوم باشد .
استاندار تهران خاطر نشان کرد که از جمله ویژگی های بارز دکتر زرگر، چهره متبسم و اخلاق خوش ایشان در برخورد با مردم است که این ویژگی برگرفته از سنت های اسلامی و شیوه اخلاقی پیامبر بزرگوار اسلام (ص) است .
در ادامه فرماندار ملارد طی سخنانی عنوان کرد: در فرهنگ ما کمتر پیش آمده که قبل از وقوع اتفاق ناگوار برای افراد برجسته کشورمان و از دست دادن آنها به فکر تکریم و نکوداشت بزرگان باشیم در صورتیکه مراسم تکریم باید در زمان حیات افراد برگزار شود تا آن فرد خودش نیز شاهد انعکاس عملکرد و رفتار خودش در جامعه باشد .
وی برگزاری مراسمی از این دست موجب می شود تا علاوه بر تقدیر بزرگان ، این فرهنگ پسندیده را به نسل جوان و نوجوان کشور نیز منتقل کنیم تا بتوانند در کنار قدردانی از زحمات گذشتگان، الگویی مناسب برای طی مسیر پیشرفت و تعالی داشته باشند . وی افزود: دکتر موسی زرگر یکی از چهره های ماندگار علمی و انقلابی کشور است که شهرستان ملارد به داشتن چنین استاد بزرگواری بر خود می بالد،فرماندار ملارد در پایان سخنرانی متن پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به این مراسم و دکتر زرگر را قرائت کرد .
دکتر ‘سیدعلیرضا مرندی’ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان مراسم بود که دکتر زرگررا به عنوان شخصیتی مومن، ولایی و متعهد معرفی نمود و اذعان کرد که دکتر زرگرخدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی را افتخاری بزرگ می داند که در طول عمرزندگی منشا خدمات ارزنده ای برای انقلاب و کشور بوده است .
دکتر مرندی افزود : دکتر زرگر در زمان تصدی وزارت بهداشت با شعار خدمت بی منت و صادقانه به مردم، خدمات ارزشمند و قابل توجهی را به کشور و نظام ارائه کردند .
دکتر ‘مسعود پزشکیان’ نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در همین همایش ازدکتر زرگر به عنوان یکی از شخصیت های بزرگ علمی و سیاسی کشور یاد کردکه 50 سال از عمر خود را در حوزه های مختلف علمی و فرهنگی صرف خدمت به کشور و مردم کرده و عنوان کرد انسانی که دانایی و علم خود را در راه خدمت به مردم و کسب رضای خداوند بکار گیرد، دچار لرزش نمی شود .
دکتر قشقاوی،دکتر سیم فروش،دکتر گروسی ،دکتر سید محمد میر محمدی ،حجت الاسلام محسن زاده امام جمعه صفادشت از دیگر سخنرانان این مراسم بودند و در پایان این آیین، از نیم قرن تلاش و خدمات ارزنده دکتر موسی زرگر در عرصه های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی قدردانی و تجلیل شد .
دکتر موسی زرگر در سال 1314 در محله حصار طهماسب شهر صفادشت متولد و در سال 1332 در دبیرستان مروی تهران دیپلم دریافت کرده و مدرک دکترای حرفه ای پزشکی را در سال 1340 از دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب کرد و در سال 1344 تخصص جراح عمومی و فوق تخصص جراحی قفسه سینه در سال 1347 از دانشگاه تهران دریافت کرده است .
این شخصیت ماندگار با حکم امام خمینی (ره) در سال 1357 به عنوان اولین وزیر بهداری و بهزیستی شورای انقلاب انتخاب شد و همچنین نماینده مردم شهریار در دوره اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران در دوره دوم و پنجم و عضو شورای مرکزی و رییس کمیته پزشکی حزب جمهوری اسلامی بود .
در ادامه دکتر موسی زرگر ضمن تبریک ولادت پیامبر بزرگوار اسلام (ص) و سلام به رهبر معظم انقلاب، شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: بنده شایسته این همه ابراز لطف نبودم و خود این دوستان چهره های ماندگار علم و انقلاب هستند، من همان روستایی ساده حصار طهماسب هستم که به لطف خداوند متعال در مسیر خدمت به مردم و انقلاب گام برداشتم .
این چهره ماندگار علم و انقلاب سه مولفه اعتقاد، فرهنگ و تعهد به انقلاب را ارکان اساسی پیشرفت و تعالی برشمرد و خاطرنشان کرد: اعتقاد به تمام ارکان اسلامی موجب پیشرفت اسنان در تمام ابعاد خواهد شد، در حوزه فرهنگ نیزهمانگونه که رهبر معظم انقلاب تصمیم بر ریشه کنی بی سوادی در کشور دارند باید بکوشیم تا با این هدف متعالی هرچه سریعتر به منصه ظهور برسد و در مورد تعهد به انقلاب نیز از انجاکه انقلاب اسلامی ایران در جهان تنها است و تمام قدرتهای دنیا هجوم آورده و شمشیر را از رو بسته اند و منتظر سقوط این نظام مقدس هستند لذا نسل جوان باید کوشش کند تا این انقلاب پیش رود و پرچم آن به دست صاحب اصلی اش (حضرت صاحب الزمان (عج)) برسد و در قلل دنیا به اهتزار درآید