نباید نگاه جناحی در تخصیص اعتبار به احزاب وجود داشته باشد
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به اینکه نباید نگاه جناحی در زمان تخصیص اعتبار به احزاب وجود داشته باشد، گفت: بر این اساس ارائه گزارش تخصیص اعتبار به احزاب از سوی وزارت کشور الزامی است.
به گزارش خبرشهر، محمد محمودی شاه نشیندر خصوص چالش های پیش روی احزاب در کشور خصوصا تخصیص یارانه ها، گفت: کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور که با حضور نمایندگانی از مجلس و سایر نهادهای ذیصلاح تشکیل می شود، سیاست های مربوط به روند فعالیت احزاب را مشخی می کند.
فعالیت احزاب مولفه تخصیص اعتبار قرار بگیرد
نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر این اساس به نظر می رسد باید میزان فعالیت احزاب، اقدامات فرهنگی، پیشرفت دریافت اعتبار و بودجه، برگزاری همایش ها و مجامع و سایر مولفه های دیگر احزاب بودجه به این جریان های سیاسی تخصیص یابد.
نباید نگاه جناحی در زمان تخصیص اعتبار به احزاب وجود داشته باشد
وی با تاکید بر اینکه نباید نگاه جناحی در زمان تخصیص اعتبار به احزاب وجود داشته باشد، ادامه داد: در واقع پرداختی ها باید فقط بر اساس معیار فعالیت های انجام شده و مصداق های موجود باشد تا عدالت رعایت شود.
احزاب صرفا انتخاباتی نباید یارانه دریافت کنند
این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از احزاب فقط در زمان انتخابات فعالیت می کنند و پس از مدتی نام و نشانی از آنها باقی نمی ماند، تصریح کرد: بر این اساس باید اذعان کرد که چنین احزابی که فقط اسم دارند به هیچ عنوان نباید از اعتبار پیش بینی شده در بودجه بهره مند شوند و در مقابل احزابی هستند که دارای اساسنامه مدون بوده و در طول سال برنامه های مختلفی را اجرا می کنند.
لزوم ارائه گزارش تخصیص اعتبار به احزاب از سوی وزارت کشور
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون مشاهده نشده گزارش جامع و کاملی از نحوه پرداخت اعتبار به احزاب ارائه شود، خاطرنشان کرد: بنابراین کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور باید برای شفاف سازی هر چه بیشتر در این خصوص گزارش جامعی را ارائه کنند زیرا این مهم می تواند در سیاست گذاری ها موثر واقع شود./
منبع: خانه ملت
مطالب مرتبط:
عضو کمیسیون شوراهای مجلس: موافق کلیات طرح شفافیت آرا نمایندگان هستم