رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

مصرف روزانه ۸۱میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به پارسال
تغییر ترکیب بودجه عمومی:کاهش سهم دارایی‌ مالی، افزایش سهم اجرایی
امدادرسانی به ۷۰۷ خودروی گرفتار در برف جاده‌های شمال
مدارس تهران شنبه ۴بهمن مجازی شد
مدارس البرز غیرحضوری شد
تعطیلی مراکز اداری استان تهران برای فردا شنبه ۴ بهمن ماه
نمایش نشست اضطراری شورای حقوق بشر علیه ایران و چند پرسش اساسی
جمع‌آوری برخی انواع شیرخشک‌های وارداتی از بازار ایران
صفحه اصلی/خبرهای روز/کاهش سرقت‌ها به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته
خبرهای روز

کاهش سرقت‌ها به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته

سخنگوی فراجا با اعلام این که آمارها نشان می‌دهد سرقت ها به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته رسیده است، گفت: رسیدگی به موقع به جرایم سارقان توسط دستگاه قضائی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و همچنین...

عیسی وحدت جوان
دی ۱۱, ۱۴۰۳
64 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبرگزاری خبرشهر، سردار سعید منتظرالمهدی با بیان این که تشکیل قرارگاه‌های مقابله با سرقت و همچنین افزایش حدود ۲۰۰ گشت ضربت پلیس به ناوگان خودرویی پلیس آگاهی در کاهش سرقت موثر بوده است، گفت: استفاده از ظرفیت هنر و رسانه در خصوص آموزش پیشگیری از سرقت، پتانسیل مشارکت مردمی و به کارگیری نگهبانان محله،به توانِ پلیس در راستای مقابله با سرقت افزوده است.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام این که آمارها نشان می‌دهد سرقت ها به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته رسیده است، گفت: رسیدگی به موقع به جرایم سارقان توسط دستگاه قضائی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و همچنین استفاده از پابند الکترونیکی از جمله دلایل این امر مهم به شمار می‌رود.

سخنگوی فراجا بیان کرد: به قول و قراری که با شما مردمان قانونمدار و نجیب کشورمان مبنی بر کاهش جرایم به ویژه در حوزه سرقت داشتیم عمل کرده و گامهای قابل توجهی برداشته و البته در این راه شهدایی را نیز تقدیم نظم و امنیت عمومی کرده‌ایم.

وی با اشاره به آمار مختلف از جمله کاهش ۲۵.۲۲ درصدی وقوع سرقت از مغازه‌ها و منازل و همچنین کاهش ۲۳.۱۸ درصدی سرقت موتورسیکلت و اتومبیل، افزود: کاهش ۳۸.۲۹ درصدی سرقت از طلافروشی و قاپ زنی که با بالاترین میزان کاهش در بین سرقتهای مهم همراه بوده و همچنین سرقت‌های مسلحانه و تحت پوشش هم به ترتیب ۱۰.۳۵ درصد کاهش و میزان کشف این نوع از سرقتها نیز ۶۲.۴۳ درصد افزایش داشته روایتی است از شکست جرایم در کشور. به گفته وی آنچه ضمن کاهش در وقوع اکثر مصادیق سرقت و افزایش در کلیه کشف ها حائز اهمیت است، کاهش سهم سرقتهای مهم نسبت به سرقتهای خرد است.

سخنگوی فراجا با تاکید بر این که دستاوردهای ذکر شده بدون افزایش آگاهی و همکاری مردم، تلاش شبانه روزی پلیس، افزایش گشت های انتظامی و استفاده از فناوری های نوین ممکن نبود، گفت: گشت های ویژه در همین مدت توانسته‌اند تعداد ۴۹۹۴ دستگاه وسائط نقلیه تحت تعقیب را توقیف و تعداد ۱۷۴۹ نفر از متهمین و مظنونین را حین گشت زنی دستگیر کنند.

وی خاطر نشان کرد: همکاری جوامع محلی و حضور پلیس‌یارهای محله نیز در پیشگیری از سرقت بسیار موثر بوده و موجب کاهش چشمگیر جرایم شده است به طوری که در حال حاضر تعداد ۷۳ هزار پلیس‌یارِ محله زیر نظرمرکز انتظام پلیس پیشگیری فراجا در تامین امنیت محلات همکاری و فعالیت دارند که تا پایان سال به ۱۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد.

منتظرالمهدی تصریح کرد: پلیس ضمن کاهش زمان پاسخگویی به گزارشات مردمی، تعیین سیاست و خط‌مشی‌های پیشگیری اجتماعی در مقابله با سرقت و آگاه‌سازی از طریق آموزش در فضای مجازی و صداوسیما، نسبت به برگزاری کارگاههای آموزشی در محله‌ها، مدارس و مساجد اقدام کرده تا به مردم در شناسایی نقاط ضعیف امنیتی و نکات ایمنی کمک کند.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر استفاده از فناوری‌های نوین مانند فوتواسکن، تکنیک‌های آنالیز داده و پیش بینی و هوشمندسازی کشف علمی جرایم که این امکان را فراهم می‌کند تا پلیس نقاط حساس و الگوهای جرم را شناسایی کرده و به طور پیشگیرانه اقدامات لازم را انجام دهد، افزود: مجموع این اقدامات منجر به کاهش وقوع سرقت در کلیه استان‌های کشور شده، فرماندهی ویژه شرق استان تهران، استان خراسان رضوی و قم به ترتیب با ۳۱، ۲۸ و ۲۶ درصد، بیشترین کاهش را در میزان وقوع سرقت در بین دیگر استانها در کارنامه خود ثبت کرده اند.

وی یادآور شد: در کلان شهر تهران، مناطق غربی پایتخت(سرکلانتری دوم) با میزان بالاتری در وقوع سرقت روبرو می‌باشد که با برنامه‌ریزی و ثبت بالاترین میزان کشف سرقت در بین دیگر مناطق تهران تلاش زیادی در افزایش ضریب امنیتی خود دارد. امن‌ترین محلات و کمترین میزان سرقتها در تهران نیز در سرکلانتریهای اول، دهم و یازدهم ثبت شده است.

به گفته وی در تهران و کلانشهرها غالب سرقتِ خودروها از ساعت ۱۲۰۰ الی ۱۴۰۰ و ۱۸۰۰ الی ۲۱۰۰، سرقت منزل غالبا در ایام تعطیل و پایانی هفته از ساعت ۱۹۰۰ الی ۲۲۰۰ و سرقت به‌عنف غالبا با خودرو و در پوشش مسافرکش در ساعات مختلف شبانه روز رخ می دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا متذکر شد: با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، پایگاههای عظیم داده‌ها و ایجاد سازوکارهای روش‌مند و نظام مند برای شناسایی اموال مسروقه و استرداد کامل آن به مالباختگان، سرعت پاسخگویی به حوادث و نرخ ردیابی و بازیابی اموال مسروقه به طور چشمگیری افزایش یافته است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون بیش از یک میلیون و ۴۰۵ هزار قلم انواع اموال مسروقه کشف و ضبط شده که بیش از یک میلیون و ۲۶۸ هزار قلم از این اموال، تحویل مالباختگان شده است؛ ۸۸.۷ درصد اتومبیل ها و ۵۱ درصد موتورسیکلت‌های مسروقه نیز کشف و به صاحبانشان بازگردانده شدند.

منتظرالمهدی با اشاره به شعار پلیس مبنی بر “دستگیری هر سارق، دستگیری یک مالخر” و کشف و استرداد اموال، افزود: با ساماندهی سامانه سپاپد و سامانه نما، کنترل سکوهای کسب وکار اینترنتی و سایت‌های داخلی خرید و فروش کالا و تشکیل بانک اطلاعاتی مالخران حرفه‌ای و قرار دادن آن در لیست سیاه و پلتفرم های دیوار و شیپور، از گسترش فعالیت آنان جلوگیری کرده است.

به گفته وی افزایش ۲۱ درصدی دستگیری مالخران و رشد ۷ درصدی کنترل این گروه از سارق و مالخران حرفه ای و رها شده از زندان، باعث کاهش ۲۵ درصدی وقوع سرقت وسایل و قطعات خودرو در سال جاری شده است.

سخنگوی فراجا تصریح کرد: تنها در ۹ ماه گذشته، تعداد ۲۰ هزار و ۳۰۰ تماس و پیام در خصوص سرقت در سامانه ۱۹۷ پلیس ثبت شده و رضایت شهروندان در این حوزه ۵۴ درصد افزایش داشته است؛ بیشترین مصداق تقدیر مربوط به برخورد مناسب پلیس در جریان رسیدگی به سرقت عنوان شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا یادآور شد: بدانید هر تماس و گزارشی که از شما دریافت کردیم ما را یک قدم به هدفمان که همان تامین امنیت حداکثری ایران بزرگ است، نزدیکتر کرد.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

آمار سرقتخبرشهرسردار سعید منتظرالمهدیفراجامقابله با سرقت
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

img 31122024 211433 (720 x 900 pixel)
قبلی

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

وزارت آموزش و پرورش1
بعدی

نحوه ایجاد و تایید «سابقه تحصیلی» اعلام شد + هزینه/ تاثیر قطعی۲۰ درصدی سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۴

بعدی
وزارت آموزش و پرورش1
دی ۱۲, ۱۴۰۳

نحوه ایجاد و تایید «سابقه تحصیلی» اعلام شد + هزینه/ تاثیر قطعی۲۰ درصدی سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۴

قبلی
دی ۱۱, ۱۴۰۳

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

img 31122024 211433 (720 x 900 pixel)
img 31122024 212639 (720 x 900 pixel)
۱۱ دی

کاهش سرقت‌ها به پایین ترین سطح خود در یک دهه گذشته

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

امام جمعه وحیدیه با حضور در روستای وسطر بر لزوم شنیدن صدای مردم...
مصرف روزانه ۸۱میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به پارسال
نفقه پس از مرگ همسر؛ تداوم حمایت حقوقی از زن در فقدان زوج
تکذیب نفوذ به زیرساخت‌ های مرکز ماهر
اتحادیه علمای جعفری (جابر) اظهارات ترامپ علیه رهبر انقلاب را محکوم کرد
هشدار انجمن علمای اهل‌بیت ترکیه به آمریکا: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خط قرمز ماست
تغییر ترکیب بودجه عمومی:کاهش سهم دارایی‌ مالی، افزایش سهم اجرایی
امدادرسانی به ۷۰۷ خودروی گرفتار در برف جاده‌های شمال
مدارس تهران شنبه ۴بهمن مجازی شد
مدارس البرز غیرحضوری شد
تعطیلی مراکز اداری استان تهران برای فردا شنبه ۴ بهمن ماه
نمایش نشست اضطراری شورای حقوق بشر علیه ایران و چند پرسش اساسی

خبر ورزشی

88

امام جمعه وحیدیه با حضور در روستای وسطر بر لزوم شنیدن صدای مردم تأکید کرد

1404091118570718134909123

مصرف روزانه ۸۱میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به پارسال

photo 2026 01 25 11 44 49

نفقه پس از مرگ همسر؛ تداوم حمایت حقوقی از زن در فقدان زوج

13920128120944326396424

تکذیب نفوذ به زیرساخت‌ های مرکز ماهر

IMG 20260124 211744 970

اتحادیه علمای جعفری (جابر) اظهارات ترامپ علیه رهبر انقلاب را محکوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

13920128120944326396424

تکذیب نفوذ به زیرساخت‌ های مرکز ماهر

IMG 20260124 211744 970

اتحادیه علمای جعفری (جابر) اظهارات ترامپ علیه رهبر انقلاب را محکوم کرد

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر