رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

۸ هزار خودرو پشت درهای گمرک؛ تعرفه جدید هنوز به بازار نرسیده است
بی‌سامانی در مدیریت آب “بحران” آفرید
تاج: فوتسالی‌ها نباید با بازیکنان افغانستان درگیر می‌شدند/ آمریکا گفت به یک نفر...
طحان نظیف: روند حذف ۴ صفر از پول ملی وارد مرحله اجرا شد
جاده چالوس بسته است/ هراز و فشم پرترافیک
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۸/۱۶؛افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی کشور
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
جزییات رونمایی از مجسمه والرین امپراتور رم در میدان انقلاب
صفحه اصلی/خبرهای روز/ماجرای نایاب شدن شیر خشک در بازار/ وزارت بهداشت: موجودی شیر خشک کشور کافی است
خبرهای روز

ماجرای نایاب شدن شیر خشک در بازار/ وزارت بهداشت: موجودی شیر خشک کشور کافی است

سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: کمبود جدی در زمینه شیر خشک وجود ندارد و همواره اطلاعات لازم را از معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها دریافت می کنیم تا کمبود...

عیسی وحدت جوان
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۲
52 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبر شهر،چند روزی است که خبر کمبود شیر خشک در کشور، برای بسیاری از مصرف‌کنندگان سوال ایجاد کرده است و بررسی‌ها نشان می‌دهد این کمبود به مشکل به توزیع بازمی‌گردد. از همین رو تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت سوژه‌ای در سامانه فارس من خواستار پیگیری این موضوع شدند. از همین رو موضوع را از فرید باقری سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو پیگیری کردیم.

باقری با بیان اینکه شیرخشک‌های رژیمی به دو دسته وارداتی و تولید داخل دسته بندی می‌شوند توضیح داد: خوشبختانه در زمینه شیرخشک رژیمی کمبودی وجود ندارد. ممکن است به صورت مقطعی در برخی داروخانه‌ها به دلیل توزیع دیرهنگام کمبود ایجاد شود اما اینگونه نیست که برای مدت طولانی با کمبود شیرخشک مواجه باشیم.

وی گفت: همواره اطلاعات لازم را از معاونتهای غذا و دارو دریافت می کنیم و همواره تلاش شده است تا کمبود ایجاد نشود. در خصوص شیرخشک‌های رگولار نیز ممکن است در برخی مواقع برخی از برندها دچار کمبود شوند اما سایر برندها در بازار موجو هستند.

وی تصریح کرد: شیرخشک رژیمی نیز برای بیماران خاص مصرف می شود که در این زمینه نیز کمبود وجود ندارد. تعداد تولیدکنندگان شیرخشک رژیمی در دنیا محدود هستند و در کشورمان نیز برخی از شرکتها اقدام به تولید این محصولات کرده اند.

سرپرست اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل ادامه داد: برخی از انواع شیرخشک مانند شیرخشکهای متابولیک نیز به صورت محدود تولید می شوند. سال گذشته به دلیل از بین رفتن یکی از کارخانه های بزرگ تولید کننده بسیاری از کشورها با مشکل تامین شیرخشک مواجه شدند اما خوشبختانه ما توانستیم سهیمه کشور را دریافت کنیم.

باقری گفت: کارخانه ها محصولات خود را سهمیه بندی می کنند و ما نمیتوانیم همه شیرخشک مورد نیاز را از یک کارخانه تامین کنیم بلکه تلاش می کنیم برندهای مختلف را راهی بازار کنیم تا خانواده ها نگرانی از این بابت نداشته باشند.

موجودی شیر خشک کشور کافی است

روز گذشته نیز هانی تحویل‌زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد درباره وضعیت تولید شیر خشک رگولار و رژیمی در کشور، به رسانه‌ها گفته بود: در سال گذشته ۶۰ میلیون عدد شیر خشک رگولار یا عادی تولید کردیم که نسبت به سال ۱۴۰۰، ۲۰ درصد افزایش تولید داشتیم.

وی با بیان اینکه به طور مناسبی هم برای شیر خشک ارز دریافت کردیم، گفت: در حال حاضر هم موجودی شیر خشک در کشور کافی است و در عین حال ظرفیت تولیدمان مازاد بوده و کارخانه‌ها به صورت سه شیفت کار می‌کنند. بنابراین بابت تأمین شیر خشک هیچ مشکلی وجود ندارد.

تحویل‌زاده درباره چرایی کمبود شیر خشک در برخی شهرها، به ویژه شهرهای مرزی، اظهار کرد: در حال حاضر گزارش‌هایی مبنی بر کمبود شیر خشک در برخی داروخانه‌ها وجود دارد؛ علت کمبود این است که از آنجایی که قیمت شیر خشک دستوری است‌، قیمت از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کننده و سازمان غذا و دارو تعیین می‌شود و بر این اساس قیمت شیر خشک پایین است و از طرفی هم مصرف غیرمنطقی شیرخشک در سبد خانوار وجود دارد. پیش از این خانواده‌ها تلاش می‌کردند که بعد از شش ماهگی به تدریج نوزاد را با غذای سفره آشنا کنند، اما اکنون خانواده‌ها تا دو سالگی هم برای نوزاد شیر خشک استفاده می‌کنند و از آنجایی که قیمت شیر خشک ارزان است، خرید بیش از حد انجام می‌دهند و مصرف بالایی برای شیر خشک وجود دارد.

وی ادامه داد: در عین حال قیمت پایین شیر خشک جذابیت را برای نشت آن به بازار و کشورهای همسایه بالا می‌رود. از آنجایی که شیر خشک ایران، ارزان‌ترین شیرخشک دنیا است، امکان نشت آن هم وجود دارد. به سازمان غذا و دارو درخواست اصلاح قیمت را داده‌ایم که هنوز رسیدگی نشده است.

تحویل‌زاده با بیان اینکه برای رفع این مشکل هر خانواده متناسب با نیازش شیر خشک تهیه کند، گفت: در حال حاضر محدودیتی برای خرید شیر خشک وجود ندارد. در عین حال سازمان غذا و دارو رویه‌ای برای کنترل چرخه تولید، توزیع و مصرف شیر خشک آغاز کرده است.

۲۰۰ میلیون دلار ارز برای تولید شیر خشک اختصاص می‌یابد

وی تاکید کرد: مردم نگران نباشند. ما به اندازه کافی تولید شیر خشک داریم، ماده اولیه تولید آن را به اندازه کافی در اختیار داشته و تامین ارز هم شده است و شرایطمان در حوزه تامین شیر خشک خوب است. فقط باید قیمت اصلاح شود که مصرف غیرمنطقی و احتمال نشت کاهش یابد.

وی درباره تولید ماهانه شیر خشک در کشور، گفت: ماهانه حدود ۵ میلیون شیرخشک رگولار و ۱.۵ میلیون شیر خشک رژیمی در کشور تولید می‌کنیم که مصرف واقعی کمتر از این است. مصرف شیر خشک رگولار در سال حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیون عدد است، اما اکنون به دلیل مصرف غیرمنطقی آن به ۶۰ تا ۷۰ میلیون عدد هم می‌رسد.

تحویل‌زاده با بیان اینکه حدود ۲۰۰ میلیون دلار ارز برای تولید شیر خشک اختصاص می‌یابد و کمبودی از نظر تخصیص ارز نداریم، گفت: باید بر تولید، توزیع و عرضه شیر خشک نظارت شود. اکنون شیر خشک‌ها کد تی‌تک دارد و قابل رهگیری است.

وی تاکید کرد: هیچ محدودیتی در فروش شیر خشک نداریم. کمبودهایی هم که در برخی شهرها وجود دارد، مصرف بی‌رویه و نشت به بازار و به کشورهای همسایه به دلیل پایین بودن قیمت است. بر این اساس درخواست‌مان اصلاح قیمت شیر خشک است.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

خبرشهرشیر خشککمبودشیرخشکوزارت بهداشت
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

14020214000050 test photon
قبلی

افزایش جدید نرخ خرید گندم فعلا منتفی است

بنز
بعدی

توقیف بنز قاچاق در خیابان ولیعصر تهران

بعدی
بنز
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۲

توقیف بنز قاچاق در خیابان ولیعصر تهران

قبلی
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۲

افزایش جدید نرخ خرید گندم فعلا منتفی است

14020214000050 test photon
14020217000188 test photol
۱۷ اردیبهشت

ماجرای نایاب شدن شیر خشک در بازار/ وزارت بهداشت: موجودی شیر خشک کشور کافی است

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

۸ هزار خودرو پشت درهای گمرک؛ تعرفه جدید هنوز به بازار نرسیده است
بی‌سامانی در مدیریت آب “بحران” آفرید
تاج: فوتسالی‌ها نباید با بازیکنان افغانستان درگیر می‌شدند/ آمریکا گفت به یک نفر...
طحان نظیف: روند حذف ۴ صفر از پول ملی وارد مرحله اجرا شد
حماس پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم را محکوم کرد
تأکید فرماندار شهریار بر مدیریت بحران آب، پایداری برق و تسریع در اجرای...
واریز یارانه به حساب کودک و نوجوان تحت سرپرستی، غیر قانونی است/ یارانه...
انتشار فهرست محصولات آرایشی غیرمجاز/ خط چشم پاریس غیرمجاز است
تاکید بر گسترش تجارت با ایران در دیدار قالیباف با فعالان اقتصادی پاکستان
جاده چالوس بسته است/ هراز و فشم پرترافیک
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۸/۱۶؛افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی کشور
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور

خبر ورزشی

1404062512084965134028834

۸ هزار خودرو پشت درهای گمرک؛ تعرفه جدید هنوز به بازار نرسیده است

img 08112025 172053 (720 x 576 pixel)

بی‌سامانی در مدیریت آب “بحران” آفرید

img 08112025 163132 (720 x 576 pixel)

تاج: فوتسالی‌ها نباید با بازیکنان افغانستان درگیر می‌شدند/ آمریکا گفت به یک نفر ویزا نمی‌دهد

img 08112025 162404 (720 x 576 pixel)

طحان نظیف: روند حذف ۴ صفر از پول ملی وارد مرحله اجرا شد

img 20251108 110337

حماس پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم را محکوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

img 08112025 162404 (720 x 576 pixel)

طحان نظیف: روند حذف ۴ صفر از پول ملی وارد مرحله اجرا شد

img 20251108 110337

حماس پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم را محکوم کرد

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر