رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

خانه مطبوعات کشور: حضور نماینده مدیران مسئول در اصلاح قانون مطبوعات ضروری است
تداوم تعطیلی پیش‌دبستانی و مهدکودک‌ها در استان البرز/ مقطع متوسطه اول و ابتدایی...
نقشه راه آموزش و پرورش استان البرز در سال تحصیلی جدید: درک نسل...
مدیرکل آموزش و پرورش البرز ،آئین طولانی ترین شب سال را تبریک گفت
افزایش شدت و سرعت همه‌گیری آنفلوآنزا در سه هفته اخیر
پیوندی استوار برای آینده‌ای روشن: دیدار هیئت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت با...
تمامی مقاطع ‌مدارس استان البرز غیرحضوری شد
تمامی مقاطع ‌مدارس استان البرز غیرحضوری شد
صفحه اصلی/خبرهای روز/قادر هستیم هر مشکلی را از سر راه تولید برداریم
خبرهای روز

قادر هستیم هر مشکلی را از سر راه تولید برداریم

طاهری فرماندار شهرستان شهریار در همایش بزرگ هفته اصناف در شهر وحیدیه گفت: بر حمایت همه جانبه از تولیدکننده و سرمایه گذار تاکید و بر تمکین واقعی آنها اعتقاد قلبی داریم و معتقدیم با تلاش و همکاری...

عیسی وحدت جوان
تیر ۹, ۱۳۹۸
44 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبرشهر، همایش بزرگ هفته اصناف با حضور مهندس طاهری فرماندار شهرستان شهریار، مهندس محمودی نماینده مردم حوزه مشق در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین شائق امام جمعه وحیدیه، رئیس ادراه صنعت، معدن و تجارت و سرپرست اتاق اصناف شهرستان، جمعی دیگر از مسئولین و مدیران نهادها و ادارات و اعضای اتاق اصناف، اتحادیه ها و اقشار مختلف کسبه و صنوف شهرستان شهریار در محل سالن همایش هلال احمر در شهر وحیدیه برگزار شد.

بنا بر این گزارش؛ مهندس طاهری فرماندار شهرستان شهریار در این همایش با تسیلت شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام و تبریک به مناسبت روز اصناف و صنعت، معدن و تجارت، شغل کاسبی را در شرایط اقتصادی کنونی در بسیاری از موارد دشوار دانست و گفت: یک کاسب یا صنعت گر میبایست بصورت شبانه روزی به فکر کسب درآمد باشد و حتی لحظه ای را از دست ندهد و با رصد مستمر بازار و مشتریان دچار ضرر و زیان نشود.

فرماندار شهریار با بیان اینکه مسئولین از بازاریان و کسبه در جهت امر اشتغال و تولید انتظار دارند و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در طول این سالها که سفارش بر حمایت از تولید داخلی بوده است میبایست بدرستی در این حوزه گام برداشت خاطرنشان کرد: درصد کمی از کسبه بدنامی ایجاد میکنند اما خداراشکر نود درصد این عزیزان دغدغه ای جز حمایت از تولیدات داخلی و اشتغال ندارند و کسی که در این راستا تلاش میکند کاری ارزشمند کرده است.

مهندس طاهری با اشاره به اینکه سیستم های اقتصادی باید معطوف به افرادی شود که میتوانند تولید و اشتغال انجام دهند افزود: محور اعتلای کشور مجموعه صنعت، معدن و تجارت است و رویکرد امروز کشور به سمت خارج ساختن کار از دولت به واگذاری آن به سرمایه گذار و تولیدکننده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان شهریار جهاد امروز تولیدکنندگان در عرصه اقتصادی را همانند رزمنده ای دانست که در جبهه حق علیه باطل میباشد و ابراز داشت: با شرایط سخت کشور ایجاد یک شغل زحمات فراوانی میطلبد و هموار کردن زمینه های مناسب تحقق این امر بر عهده دولت میباشد و اعتقاد قلبی داریم تولید کننده باید مورد احترام و تمکین واقعی قرار بگیرد.

وی ایجاد فضایی آرام برای سرمایه گذاری را به منظور رهایی از اقتصاد نفتی و حرکت به سوی جامعه ای خودکفا و مقاوم در برابر خطرات احتمالی را مهم عنوان کرد و تصریح کرد: در این راستا صنعت گران و اصناف ما وظیفه خطیری را بر عهده دارند که میتواند ریشه آسیب های اجتماعی که بیکاری میباشد را به تدریج مرتفع کند و جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهد.

فرماندار شهریار با تاکید بر حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران گفت: اگر موضوعاتی خلاف این اصل وجود دارد باید اصلاح شود و خوشبختانه با توجه به سیاست های دولت و خواسته قلبی نظام و نیاز شدید جامعه، زمینه خوبی برای حمایت از تولید در شهرستان شهریار وجود دارد.

مهندس طاهری افزود: با وجود اینکه کار ما سیاسی است اما در این شرایط اعتقادی به کار سیاسی نداشته و بطور جدی معتقدیم به این مجموعه باید بیش از هر زمان دیگر توجه شود و جلسات حمایت از سرمایه گذار و تولید و بازدید از واحدهای تولیدی برای ما همانند نماز امری واجب شده است و تاکید کرده ایم تولیدکننده باید به هزاران دلیل مورد تمکین قرار گرفته و پشت درها نماند.

نماینده عالی دولت در شهرستان شهریار با ابراز اینکه ما قادر هستیم هر مشکلی را از سر راه تولید بر داریم، بیان داشت: اگر در شهرستان نتوانیم مشکلات مرتبط را حل کنیم از استانداری و در صورت نیاز از رده های بالاتر کمک خواهیم گرفت که با افتخار میگوییم تا به امروز با این روش اجازه ندادیم واحد تولیدی تعطیل شود بلکه برخی از آنها خط تولید و افزایش نیرو داشته اند و به چرخه تولید  اقتصاد بازگشته اند.

وی با اشاره به وجود زمینه ها و پتانسیلهای فراوان موجود در شهرستان شهریار اظهار داشت: بازارهای ما باید بتواند مشتری های بسیاری که از شهر تهران و شهرستانهای دیگر به شهریار می آیند را همراه خود نگاه دارد و این ممکن نیست مگر با رعایت انصاف و خدمات دهی مناسب که ما از کسبه و صنوف شهرستان انتظار داریم با کمک یکدیگر و همکاری در این راستا موثر عمل نمایند که بتوان شهرستانی پویا در حوزه کسب و کار داشت.

05

 

06

 

07

 

09

 

16

 

19

 

20

 

منبع: فرمانداری شهریار

لینک کوتاه:

برچسب ها:

آخرین اخبارآخرین خبرابراهیم‌آباداخباراخبار روزاسدآباداسکماناسکموناصیل‌آبادالوردباباسلمانبادامکبکهترپاق تپهحصارزیرکحصارساتیخبرخبر روز شهر شهریارخبرشهریارخبرگزاریخلج‌آباددهستان جوقیندهستان رزکاندهستان سعیدآباددهستان فردوسدهستان قائم آباددهستان مویزدهشاد بالادهشاد پاییندینارآبادرازمرهرامینرزکانرضی‌آباد بالارضی‌آباد پایینرنگرزسعیدآبادسقرچینشهر باغستانشهر جدید اندیشهشهر شاهدشهرشهر شهریارشهر صباشهرشهر صفادشتشهر فردوسیهشهر قدسشهر ملاردشهر وحیدیهشهرستان شهریارشهرستان قدسشهرستان ملاردشهرک آ س پشهرک امیریهشهرک اندیشه فاز 2شهرک اندیشه فاز یکشهرک جعفریهشهرک رفاهشهرک شاهدشهرک صدفشهرک مصطفی خمینیشهرک وائین فاز 2شهرک وایین فاز یکشهریارفرارتفرماندار شهرستان شهریارقجر تخت‌رستمقجرآبادقره تپهقشلاق مهرچینقلعه بهاقلعه دهشادقلعه نوکردامیرکردزارمحمدآبادمحمودآبادمهدیهنصرت‌آبادهمایش اصنافورامینکوسطرویرهیبارکیوسف‌آباد صیرفی
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

02
قبلی

جلوه ای از نوع دوستی در نمایشگاه «آّب ، خاک وآه » شهرستان شهریار

1 7
بعدی

ارائه عملکرد ۶ ماهه عسگری پور دادستان شهرستان شهریار – بخش فضای مجازی

بعدی
1 7
تیر ۹, ۱۳۹۸

ارائه عملکرد ۶ ماهه عسگری پور دادستان شهرستان شهریار – بخش فضای مجازی

قبلی
تیر ۹, ۱۳۹۸

جلوه ای از نوع دوستی در نمایشگاه «آّب ، خاک وآه » شهرستان شهریار

02
16
۰۹ تیر

قادر هستیم هر مشکلی را از سر راه تولید برداریم

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی
نیم‌فصل اول پرسپولیس با برد در خانه مس تمام شد
رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه ۱۴۰۵ باید افزایش یابد
مدارس استان تهران شنبه ۶دی مجازی شد/طرح زوج و فرد، از درِ منازل
خانه مطبوعات کشور: حضور نماینده مدیران مسئول در اصلاح قانون مطبوعات ضروری است
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان قطعی نیست؛ احتمال رشدحقوق‌ها در میانه ۱۴۰۵
وزیر اقتصاد: مالیات بر ارزش افزوده صرف زیرساخت‌های همان منطقه می‌شود
شناسایی ۳۶۳۴ خودروی رهاشده در تهران
سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد
آماده‌باش تیم‌های امدادی هلال‌احمر در پی بارش‌های جوی در شمال ایران
امام خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

خبر ورزشی

IMG 26122025 203545 720 x 576 pixel

یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی

IMG 26122025 203312 720 x 576 pixel

نیم‌فصل اول پرسپولیس با برد در خانه مس تمام شد

IMG 26122025 203022 720 x 576 pixel

رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه ۱۴۰۵ باید افزایش یابد

IMG 26122025 202652 720 x 576 pixel

مدارس استان تهران شنبه ۶دی مجازی شد/طرح زوج و فرد، از درِ منازل

خانه مطبوعات

خانه مطبوعات کشور: حضور نماینده مدیران مسئول در اصلاح قانون مطبوعات ضروری است

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

IMG 26122025 202652 720 x 576 pixel

مدارس استان تهران شنبه ۶دی مجازی شد/طرح زوج و فرد، از درِ منازل

خانه مطبوعات

خانه مطبوعات کشور: حضور نماینده مدیران مسئول در اصلاح قانون مطبوعات ضروری است

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر