رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است
امام خامنه‌ای: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
واکنش قالیباف درباره توافق با تلگرام
دولت پزشکیان و اصلاحیه برنامه هفتم توسعه؛ وعده زمان انتخابات چه شد؟
واکنش ولایتی به نقض آتش‌بس غزه: هدف ترامپ حفظ صلح نیست، بلکه منافع...
دستور پزشکیان؛ وزارت اقتصاد مأمور ساماندهی مدیریت مرزها شد
امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های امنیتی ایران و ترکیه
بازدید پزشکیان از خطوط راه آهن حومه‌ای استان تهران
صفحه اصلی/سیاسی/ارتش ایران گوی سبقت را در منطقه ربوده‌است
سیاسی

ارتش ایران گوی سبقت را در منطقه ربوده‌است

امروز ارتش دلاور شجاع و قهرمان ما در عرصه های مختلف علم و فناوری گوی سبقت را از ارتش های منطقه ربوده است و همگان به آن معترف...

عیسی وحدت جوان
فروردین ۲۹, ۱۴۰۲
53 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

آیت الله رئیسی صبح روز سه شنبه در آیین گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع فرماندهان نظامی و امرای ارتش گفت: امروز ارتش دلاور شجاع و قهرمان ما در عرصه های مختلف علم و فناوری گوی سبقت را از ارتش های منطقه ربوده است و همگان به این امر معترف هستند.

وی افزود: ارتش ما امروز ارتشی مجهز و به روز و به هنگام است؛ ارتشی که از تجهیزات پیشرفته برخوردار بوده و این تجهیزات پیشرفته به برکت علم و دانش بومی شده است در حالی که در برخی از ارتش ها و نیروهای مسلح، تجهیزات وارداتی حرف اول را می زنند، اما ارتش جمهوری اسلامی ایران با اتکا به دانش روز و توان داخلی تجهیز شده است.

رئیس جمهور ارتش را سد محکمی در مقابل عناصر ضد انقلاب و گروه های تکفیری و اشرار توصیف کرد که هم مرزبانی و پاسداری از مرزهای ایران را برعهده دارد و هم در اقیانوس ها از منافع کشورمان پاسداری هم و امنیت را برقرار می کند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه امروز مردم احساس یکی بودن را با ارتش، اظهار داشت: ارتش و سپاه به نام ایران پاسدار حریم جمهوری اسلامی ایران هستند؛ پیام ارتش و نیروهای مسلح و آن است که نیروهای فرامنطقه ای هر چه روزدتر منطقه را ترک کنند زیرا حضور ایران امنیت ساز است و حضور نیروهای بیگانه امنیت را تهدید می کند.

رئیس جمهور با اشاره به رشادت‌های نیروهای مسلح ایران و ایستادگی آنها در برابر اشرار و تروریست ها که سبب شد امنیت در منطقه فراهم شود، تاکید کرد: قدرت جمهوری اسلامی ایران و توان نظامی آن حتما به نفع منطقه است و امروز ارتش از این امنیت حراست و پاسداری می کند.

آیت الله رئیسی گفت: امروز مردم با همه نیروهایی که پاسدار حریم جمهوری اسلامی ایران هستند، احساس یکی بودن دارند. حضور نیروهای مسلح ما برای منطقه امنیت‌ساز است.

وی پیام روز ارتش را صلح و دوستی برای کشورهای منطقه دانست و تاکید کرد: هر دستی که بخواهد امنیت را برای منطقه حفظ کند، می‌فشارد. اما پیام ارتش و نیروهای مسلح ما به نیروهای فرامنطقه‌ای به ویژه نیروهای آمریکایی این است که هرچه زودتر منطقه را ترک کنند.

مراسم رژه ۲۹ فروردین سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت قهرمانی‌های نیروی زمینی ارتش صبح سه شنبه با حضور آیت‌الله «سید ابراهیم رییسی» و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در جوار مرقد حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

در این مراسم یگان‌های رزمی و زرهی نیروی زمینی ارتش،بالگردهای هوانیروز، جنگنده‌های نیروی هوایی، تسلیحات و سامانه‌های پدافندی نیروی پدافندهوایی و تجهیزات دریایی محمول از جلوی جایگاه رژه می روند و همچنین بخشی از دستاوردها و تجهیزات بومیِ پهپادی، موشکی، هوایی، دریایی و زمینی در این مراسم به نمایش در می آید.

اجرای نمایش پروازی توسط جنگنده بومی کوثر در مقابل جایگاه بخش دیگری از برنامه‌های رژه ۲۹ فروردین امسال است.

هر سال به مناسبت فرارسیدن ۲۹ فروردین روز ارتش و نیروی زمینی، رژه نیروهای ارتش در تهران و استان های سراسر کشور با حضور مقام های کشوری و لشکری برگزار می شود.

۲۹ فروردین سال ۱۳۶۷ نیروهای متجاوز آمریکایی در خلیج فارس، نیروهای پدافند سکوهای نفتی نصر و سلمان را تهدید به ترک سکوها کردند اما این نیروها با ایستادگی در مقابل متجاوزان، قهرمانانه به شهادت رسیدند و به همین منظور در چنین روزی روز تجلیل و تکریم دلاورمردی ها و رشادت های پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در سایه حمایت های بی دریغ حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و پشتیبانی های ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و حفظ تمامیت ارضی در مرزهای زمینی، هوایی و دریایی کشور اعلام کردند.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

# خبرشهرآیت الله رئیسیمراسم رژه ۲۹ فروردین سالروز ارتش جمهوری اسلامی
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

enews etoolsfile 0212545 3b44b721 9bee 4e42 960a 210aac3cdf99
قبلی

عملیات اصلاح ورودی بیمارستان امام خمینی (ره) در حال انجام است

168974279
بعدی

امید به حضور وزنه‌برداری در المپیک لس‌آنجلس زنده شد

بعدی
168974279
فروردین ۲۹, ۱۴۰۲

امید به حضور وزنه‌برداری در المپیک لس‌آنجلس زنده شد

قبلی
فروردین ۲۸, ۱۴۰۲

عملیات اصلاح ورودی بیمارستان امام خمینی (ره) در حال انجام است

enews etoolsfile 0212545 3b44b721 9bee 4e42 960a 210aac3cdf99
170316016
۲۹ فروردین

ارتش ایران گوی سبقت را در منطقه ربوده‌است

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

برگزاری ۲ حراج سکه در آبان/ زمان پیش‌فروش جدید سکه اعلام شد
قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است
توضیح افلاکی درباره توصیه به حاجی‌موسایی برای بلندنشدن از زمین/ «ادعای مقانلو کذب...
قصه تکراری نفس‌های آلوده پایتخت در نیمه دوم سال/ خودروها عامل ۸۰درصد آلودگی...
وزارت اقتصاد: هیچ طرحی برای حذف وام ازدواج مطرح نشده است
امام خامنه‌ای: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
۱۱ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در شهریار کشف شد
مدت گارانتی خودرو و موتورسیکلت تغییر کرد
حذفیات کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد
طرح جایگزین وام ازدواج نقدی در آستانه اجرا /آیا کارت رفاهی جهیزیه صف...
هشدار “روز صفر آبی”/ پیش‌بینی بدترین پاییز ایران و خاورمیانه در ۵۷ سال...
زیر پوست صادرات چه میگذرد؟/روایت یک صادرکننده از چالش شکاف نرخ های ارز

خبر ورزشی

img 03112025 203402 (720 x 576 pixel)

برگزاری ۲ حراج سکه در آبان/ زمان پیش‌فروش جدید سکه اعلام شد

1404081214554138134564584

قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است

img 03112025 191415 (720 x 576 pixel)

توضیح افلاکی درباره توصیه به حاجی‌موسایی برای بلندنشدن از زمین/ «ادعای مقانلو کذب محض است»

img 03112025 190921 (720 x 576 pixel)

قصه تکراری نفس‌های آلوده پایتخت در نیمه دوم سال/ خودروها عامل ۸۰درصد آلودگی هوای تهران

img 02112025 201429 (720 x 576 pixel)

وزارت اقتصاد: هیچ طرحی برای حذف وام ازدواج مطرح نشده است

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

img 03112025 190921 (720 x 576 pixel)

قصه تکراری نفس‌های آلوده پایتخت در نیمه دوم سال/ خودروها عامل ۸۰درصد آلودگی هوای تهران

img 02112025 201429 (720 x 576 pixel)

وزارت اقتصاد: هیچ طرحی برای حذف وام ازدواج مطرح نشده است

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر