شنبه, ۳ مهر ۱۴۰۰ / ۰۱:۴۶:۰۷
دسته بندی: شهرستان ملارد
تاریخ انتشار: 17 خرداد 1396 - 10:28

آموزش نانوایان و رعایت بهداشت پخت نان ضروری است

به گزارش خبرشهر و روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد،آقامعلی سلطانی معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری ملارد در اولین جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان درسالجاری با تاکید بر نظارت بر عرضه نان مرغوب به شهروندان گفت: متولیان عرضه نان در ملارد می بایست بیش از گذشته به مساله آموزش نانوایان و رعایت […]



به گزارش خبرشهر و روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد،آقامعلی سلطانی معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری ملارد در اولین جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان درسالجاری با تاکید بر نظارت بر عرضه نان مرغوب به شهروندان گفت:

متولیان عرضه نان در ملارد می بایست بیش از گذشته به مساله آموزش نانوایان و رعایت بهداشت پخت نان رسیدگی و توجه کنند.
وی بیان کرد: همه کسانی که در فرایند تولید و عرضه نان تلاش می کنند باید سعی کنند که نان با کیفیت مطلوب به شهروندان عرضه شود.
سلطانی در ادامه افزود: امر آموزش نانوایان ، ساماندهی امور آرد و نان و بالا بردن کیفیت عرضه نان و همچنین نظارت مستمر بر نانوایی ها از مواردی است که مورد تاکید قرار گرفته و مسوولان این بخش به صورت جدی آن را پیگیری نمایند .
در ادامه این جلسه رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان گزارشی از وضعیت نانوایی ها فعال در این شهرستان ارائه نمود و از پلمپ ۱۲ واحد نانوایی غیر مجاز در سطح شهرستان خبر داد. سپس کارشناسان شبکه بهداشت و درمان خواستار تعمیهدات لازم این کارگروه برای جلوگیری از افزودنی های غیر مجاز در سطح نانوایی ها شدند. پیگیری مصوبات جلسه قبل و رسیدگی به نامه های واصله از دیگر مسائلی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.

 

منبع خبر «» است و خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 107995 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09351515083  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت باخبـرشـوید مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :