رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

زنگ خطر برای احکام حقوقی کارمندان؛ بازنگری در تفاوت تطبیق حکم دولتیها کلید...
کلاس تمام مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران دوشنبه ۱۷ آذر دایر است/ تداوم...
پل خلیج‌فارس؛ پروژه‌ای به درازی عمر ۶ دولت
پزشکیان: راه‌حل مشکلات کشور وفاق و همدلی است/ توضیح درباره قیمت بنزین
سخنگوی دولت: چرا باید بنزین با قیمت ۶۰سنت را با نرخ ۱۵۰۰تومان عرضه...
دانشجو و دانشگاه، تولیدکنندگان «قدرت ملی» در نگاه رهبر انقلاب
کالابرگ الکترونیکی؛ دستور برای توزیع ماهانه اما اجرای فصلی
تحقق دلار ۱۲۰هزارتومانی بعد از مصوبه جنجالی واردات بدون انتقال ارز
صفحه اصلی/خبرهای روز/ماجرای بی‌سابقه کلثوم اکبری در تاریخ جنایی ایران/ ‌۱۰ ‌حکم اعدام برای متهم/ روایت پرحاشیه از پرونده!
خبرهای روز

ماجرای بی‌سابقه کلثوم اکبری در تاریخ جنایی ایران/ ‌۱۰ ‌حکم اعدام برای متهم/ روایت پرحاشیه از پرونده!

پرونده جنجالی کلثوم اکبری، زن مازندرانی متهم به قتل‌های سریالی، این روزها به یکی از پرحاشیه‌ترین موضوعات تاریخ جنایی ایران بدل شده است؛ او که نامش با ۱۰ حکم قصاص گره خورده است، حالا در آستانه یکی از...

عیسی وحدت جوان
مهر ۸, ۱۴۰۴
50 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش پایگاه خبری خبرشهر، پرونده «کلثوم اکبری» یکی از آن ماجراهایی است که نامش به‌سرعت در صدر خبرهای جنایی قرار گرفت و به موضوعی برای بحث‌های گسترده در جامعه بدل شد، ماجرایی که در ابتدا شایعه‌ای هولناک درباره چند قتل زنجیره‌ای بود، خیلی زود به یک پرونده رسمی در دستگاه قضایی تبدیل شد و حالا با صدور احکام سنگین، در مرحله‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد؛ این ماجرا با یک سلسله قتل‌های عمدی آغاز شد؛ قتل‌هایی که جامعه محلی را در شوک فرو برد و سرخط رسانه‌ها را به خود اختصاص داد.

‌خبرهایی که باورش سخت بود

ماجرا از زمانی آغاز شد که خبر قتل چندین نفر به‌دست یک زن در رسانه‌های محلی و شبکه‌های اجتماعی پیچید، در ابتدا بسیاری این خبر را اغراق یا حتی شایعه دانستند، اما طولی نکشید که دستگاه قضایی با اعلام رسمی ورود به پرونده، صحت ماجرا را تأیید کرد، زنی به‌نام کلثوم اکبری متهم بود که در یک سلسله اقدامات خشونت‌آمیز، جان انسان‌های بی‌گناهی را گرفته است.

کلثوم اکبری متهم است که در یک رشته اقدامات خشونت‌آمیز، جان چندین انسان را گرفته است و ردپای او در قتل‌های عمدی متعدد دیده می‌شود. پس از بازداشت و آغاز روند تحقیقات، پرونده‌ای قطور در دستگاه قضایی تشکیل شد که ابعاد آن نه‌تنها از منظر حقوقی، بلکه از نگاه اجتماعی و روانی نیز حائز اهمیت بود.

‌از بازداشت متهمه تا تشکیل پرونده

با دستگیری این زن، روند تحقیقات آغاز شد. بازجویی‌های طولانی، شهادت شاهدان، گزارش‌های پزشکی قانونی و مدارک موجود، نشان داد که ماجرا ابعادی گسترده‌تر از آن دارد که در ابتدا تصور می‌شد، خانواده‌های داغدار یکی پس از دیگری به دادگستری مراجعه کردند و خواستار روشن شدن حقیقت شدند، فضای عمومی مازندران در این روزها به‌شدت تحت تأثیر قرار داشت و مردم با نگرانی پیگیر اخبار این پرونده بودند.

تشکیل دادگاه و بررسی‌های قضایی

پرونده در نهایت به شعبه دوم دادگاه کیفری استان مازندران ارجاع شد، جلسات رسیدگی با حضور قضات، وکلای مدافع، اولیای دم و نمایندگان دادستانی برگزار گردید، حجم اتهامات سنگین بود: قتل عمدی چندین نفر و شروع به قتل یک نفر دیگر. دادگاه با دقت فراوان به بررسی ابعاد مختلف پرونده پرداخت و سرانجام در ۲۶ شهریورماه حکم نهایی خود را صادر کرد.

احکام صادره؛ قصاص، دیه و حبس

بر اساس رأی صادرشده، کلثوم اکبری به مباشرت در قتل عمدی ۱۰ نفر محکوم شد، برای هر یک از این قتل‌ها، حکم قصاص نفس به‌صورت مستقل در حق اولیای دم صادر گردید، این بدان معناست که هر خانواده قربانی می‌تواند درباره اجرای قصاص یا گذشت در قبال دیه تصمیم بگیرد.

در پرونده مرحوم محمدعلی حدادی، تمامی ورثه تقاضای دیه کردند و از قصاص گذشتند.

در مورد مرحوم میراحمد عمرانی، یکی از اولیای دم گذشت کرد و به همین دلیل دادگاه مستند به قانون، قرار موقوفی تعقیب صادر نمود.

سایر اولیای دم نیز بسته به تصمیمشان می‌توانند دیه یا قصاص را مطالبه کنند.

علاوه بر این، دادگاه در خصوص اتهام شروع به قتل آقای مسیح نعمتی، کلثوم اکبری را به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم کرد.

مسیر بعدی؛ دیوان‌عالی کشور

هرچند رأی صادرشده سنگین و تعیین‌کننده است، اما این پایان راه نیست، هم متهم و هم اولیای دم قربانیان حق اعتراض دارند، این اعتراض‌ها باید در دیوان‌عالی کشور مورد بررسی قرار گیرد، تنها پس از تأیید یا نقض رأی توسط دیوان‌عالی است که حکم قطعیت پیدا می‌کند و امکان اجرای آن فراهم می‌شود.

پرونده کلثوم اکبری فراتر از یک پرونده جنایی ساده است، این ماجرا نه‌تنها خانواده‌های قربانیان را داغدار و جامعه‌ای را ملتهب کرده، بلکه پرسش‌های جدی درباره زمینه‌های روانی، اجتماعی و حتی حقوقی چنین فجایعی ایجاد کرده است، بسیاری از مردم می‌پرسند؛ چه‌شرایطی می‌تواند یک زن را به چنین مسیر خشونت‌باری بکشاند؟ ضعف نظارت‌های اجتماعی یا مشکلات شخصی و روانی متهم چه‌نقشی در این پرونده داشته است؟

اکنون که این پرونده به یکی از جنجالی‌ترین موضوعات قضایی شمال کشور بدل شده است، خانواده‌های قربانیان و افکار عمومی چشم‌انتظار تصمیم دیوان‌عالی کشور هستند، این‌که آیا رأی قصاص و احکام صادره تأیید خواهد شد یا تغییر خواهد کرد، پرسشی است که پاسخ آن در هفته‌ها و ماه‌های آینده روشن می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه درباره این پرونده این‌چنین می‌گوید: در خصوص این پرونده که در شعبه دوم دادگاه کیفری استان مازندران تشکیل شد، این خانم به قتل عمدی چند فقره مسلمان متهم شده است، تشریفات قانونی به‌عمل آمد و در ۲۶ شهریورماه رأی صادر شد، از حیث مباشرت در قتل عمدی مرحومین به ۱۰ فقره قصاص نفس به‌صورت مستقل در حق اولیای دم که مطالبه قصاص کنند، صادر شده است. در‌خصوص قتل مرحوم محمدعلی حدادی همه ورثه تقاضای دیه کردند و سایر اولیای دم هم اگر خواهان دیه باشند در صورت موافقت متهمه دیه در قبال گذشت از قصاص به آنها پرداخت می‌شود.

وی افزود: در خصوص اتهام شروع به قتل آقای مسیح نعمتی نام‌برده به تحمل ۱۰ سال حبس با احتساب ایام حبس محکوم شده است و همچنین یکی دیگر از اولیای دم مرحوم میراحمد عمرانی با توجه به گذشتی که کرده است، مستنداً به بند (ب) ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر شده و این آخرین وضعیت پرونده است.

جهانگیر گفت: در مورد اعتراض خانواده‌ها یا به‌اصطلاح تأیید حکم برای اینکه به مرحله بعدی برود، چون خود متهم هم نیز می‌تواند اعتراض کند، این فرصت را دارند که اعتراض در دیوان‌عالی کشور رسیدگی خواهد شد، بعد از رسیدگی در دیوان‌عالی کشور و قطعیت راأی اطلاع‌رسانی کامل صورت خواهد گرفت.

‌پایان محاکمه قاتل سریالی “کلثوم اکبری”

‌عباس پوریانی، رئیس‌کل دادگستری مازندران با اشاره به برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات کلثوم اکبری قاتل سریالی ۱۱ مرد مازندرانی، اظهار کرد: با توجه به دفاعیات متهم از خود، حکم پرونده به‌زودی صادر و به اولیای دم و طرفین پرونده ابلاغ خواهد شد.

رئیس‌کل دادگستری مازندران تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، این پرونده با ۷۳ شاکی پس از ورود به دادگاه، طی کمتر از یک ماه توسط قضات باتجربه استان، مورد رسیدگی قرار گرفت و به‌زودی نسبت به ابلاغ رأی اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: محاکمه متهمه کلثوم اکبری در روز یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۴ خاتمه یافت و قضات نسبت به اخذ آخرین دفاعیات مشارالیه در دادگاه اقدام کردند.

پوریانی با تأکید بر این مطلب که متهم در جلسه نهایی رسیدگی، اظهارات خویش را به‌صورت صادقانه بیان کرده و نسبت به بزه‌های موصوف و شروع به قتل شاکی اقرار کرده است، خاطرنشان کرد: مشارالیها در آخرین جلسه دادرسی ضمن اظهار ندامت و پشیمانی، اظهار به توبه در جلسه دادرسی داشته است.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

خبرشهردیوان عالی کشورقتل سریالیکلثوم اکبری
عیسی وحدت جوان
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

عیسی وحدت جوان

Other Articles

img 30092025 163344 (720 x 576 pixel)
قبلی

پزشکیان در دیدار تیم ملی کشتی‌: تسلیم‌شدن در وجود ما نیست

img 30092025 190038 (720 x 576 pixel)
بعدی

تناقض آشکار در بازار مرغ شمال/ فروش ۱۳۰هزارتومانی به مردم‌/ قیمت مصوب اعتباری ندارد!

بعدی
img 30092025 190038 (720 x 576 pixel)
مهر ۸, ۱۴۰۴

تناقض آشکار در بازار مرغ شمال/ فروش ۱۳۰هزارتومانی به مردم‌/ قیمت مصوب اعتباری ندارد!

قبلی
مهر ۸, ۱۴۰۴

پزشکیان در دیدار تیم ملی کشتی‌: تسلیم‌شدن در وجود ما نیست

img 30092025 163344 (720 x 576 pixel)
img 30092025 185619 (720 x 576 pixel)
۰۸ مهر

ماجرای بی‌سابقه کلثوم اکبری در تاریخ جنایی ایران/ ‌۱۰ ‌حکم اعدام برای متهم/ روایت پرحاشیه از پرونده!

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

زنگ خطر برای احکام حقوقی کارمندان؛ بازنگری در تفاوت تطبیق حکم دولتیها کلید...
کلاس تمام مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران دوشنبه ۱۷ آذر دایر است/ تداوم...
پل خلیج‌فارس؛ پروژه‌ای به درازی عمر ۶ دولت
پزشکیان: راه‌حل مشکلات کشور وفاق و همدلی است/ توضیح درباره قیمت بنزین
سخنگوی دولت: چرا باید بنزین با قیمت ۶۰سنت را با نرخ ۱۵۰۰تومان عرضه...
دانشجو و دانشگاه، تولیدکنندگان «قدرت ملی» در نگاه رهبر انقلاب
آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از امروز
پسران ایران قهرمان تکواندوی امیدهای جهان شدند/ افلاکی بهترین سرمربی شد؛ زندی فنی‌ترین...
کالابرگ الکترونیکی؛ دستور برای توزیع ماهانه اما اجرای فصلی
تحقق دلار ۱۲۰هزارتومانی بعد از مصوبه جنجالی واردات بدون انتقال ارز
قرعه خوب ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ و نیاز به تغییر شرایط و...
اعتراض شدید یک دانشجو به وزیر بهداشت درباره دریافت سکه توسط معاونش

خبر ورزشی

img 07122025 194837 (720 x 576 pixel)

زنگ خطر برای احکام حقوقی کارمندان؛ بازنگری در تفاوت تطبیق حکم دولتیها کلید خورد

img 07122025 194343 (720 x 576 pixel)

کلاس تمام مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران دوشنبه ۱۷ آذر دایر است/ تداوم اجرای طرح زوج و فرد

1402102710222831429210704

پل خلیج‌فارس؛ پروژه‌ای به درازی عمر ۶ دولت

1404091609543260034963484

پزشکیان: راه‌حل مشکلات کشور وفاق و همدلی است/ توضیح درباره قیمت بنزین

1404072913022921634421694

سخنگوی دولت: چرا باید بنزین با قیمت ۶۰سنت را با نرخ ۱۵۰۰تومان عرضه کنیم؟/ اصلاح قیمت آغاز شد‌

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

1404091609543260034963484

پزشکیان: راه‌حل مشکلات کشور وفاق و همدلی است/ توضیح درباره قیمت بنزین

1404072913022921634421694

سخنگوی دولت: چرا باید بنزین با قیمت ۶۰سنت را با نرخ ۱۵۰۰تومان عرضه کنیم؟/ اصلاح قیمت آغاز شد‌

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر