تعطیلی 12 واحد صنفی استفاده کننده از رنگهای مصنوعی در تهیه و فرآوری مواد غذایی در شهرستان شهریار
۱۲ واحد صنفی استفاده کننده از رنگهای مصنوعی در تهیه و فرآوری مواد غذایی، از خرداد لغایت مرداد ماه در شهرستان شهریار، تعطیل شد
در راستای تامین سلامت شهروندان کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار اقدام به تعطیلی ۱۲ واحد صنفی از قبیل رستوران، قنادی و خشکبارفروشی نمودند، براساس نمونه برداری های انجام شده از مواد غذایی و نتایج آزمایشگاهی به دست آمده، واحدهای صنفی مذکور در تهیه و فرآوری مواد غذایی از رنگ های مصنوعی و خطرناک از قبیل تارترازین استفاده نموده بودند که سه واحد صنفی با دستور دادگستری و ۹ واحد صنفی رأساٌ توسط شبکه بهداشت و درمان پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال گردید.
منبع خبر «عیسی وحدت جوان» است و پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 94566 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09351515083 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :