۱۲ واحد صنفی استفاده کننده از رنگهای مصنوعی در تهیه و فرآوری مواد غذایی، از خرداد لغایت مرداد ماه در شهرستان شهریار، تعطیل شد
در راستای تامین سلامت شهروندان کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار اقدام به تعطیلی ۱۲ واحد صنفی از قبیل رستوران، قنادی و خشکبارفروشی نمودند، براساس نمونه برداری های انجام شده از مواد غذایی و نتایج آزمایشگاهی به دست آمده، واحدهای صنفی مذکور در تهیه و فرآوری مواد غذایی از رنگ های مصنوعی و خطرناک از قبیل تارترازین استفاده نموده بودند که سه واحد صنفی با دستور دادگستری و ۹ واحد صنفی رأساٌ توسط شبکه بهداشت و درمان پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال گردید.