به گزارش خبرگزاری خبرشهر، علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست روز پنجشنبه در حاشیه بهرهبرداری از طرحهای ملی زیست محیطی گفت: اولویت صید با کسانی است که دریا را حفظ و از آن بهرهبرداری میکردهاند و برای اینها هیچگونه محدودیتی وجود ندارد، اما صید ترالی که مطرح است صید به صورت جارو کردن منابع دریایی است که جلوی آن را گرفته ایم
وی اضافه کرد: اکنون چنین چیزی وجود ندارد و اجازه جارو کردن منابع دریا را نمیدهیم و استاندار هرمزگان هم در این زمینه نظارت دارند و اجازه چنین کاری را نمیدهند.
صید ترال که یکی از دغدغههای جدی صیادان و کارشناسان و صاحب نظران این استان در سالهای قبل بوده که برای رفع این دغدغه محدودیت صید ترال برای مدت مشخصی اعمال شد.
این روش صید آسیبهای زیادی به ذخایر، صیدگاهها و زیستگاههای آبزیان خلیج فارس وارد کرده و تهدید جدی برای صیادان این منطقه است.
در روش صید ترال، صیادان با استفاده از توری به شکل کیسه که انتهای آن کاملا بسته شده است و کشیدن آن با شناور ترال در نزدیکی کف دریا و یا لایههای میان آبی و با فاصله از کف دریا اقدام به صید آبزیان مورد نظر میکنند.
صید ترال کف دریا را جارو میکند و نه تنها نسل آبزیان را از بین میبرد، بلکه شاید نسلی از انسانها را هم از دیدن آبزیان محروم کند.