نارنگیهای موجود در بازار رنگآوری شده و مضر است
رئیس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه برداشت نارنگی ١۵ روز زودتر از موعد مقرر آغاز شده است، گفت: برداشت زود هنگام و رنگ آوری نارنگی برای سلامت مصرف کننده و جامعه به شدت مضر است و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید به این مسأله ورود کنند.
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: فصل برداشت نارنگی اول مهرماه است، اما عدهای اقدام به برداشت زودهنگام این محصول و رنگآوری آن کردهاند که برای سلامت جامعه مضر است.
مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به اینکه فصل برداشت نارنگی در کشور از اول مهرماه آغاز میشود، گفت: در آن زمان این میوه به طور طبیعی رسیده و شیرین شده است، اما متأسفانه طی سفری که هفته گذشته برای بررسی وضعیت تولید مرکبات به استان مازندران داشتیم متوجه شدیم که عدهای این میوه را به صورت کال و ترش میچینند و در گرمخانهها با گاز اتیلن آن را رنگ آوری میکنند.
وی افزود: برداشت زود هنگام و رنگ آوری نارنگی برای سلامت مصرف کننده و جامعه به شدت مضر است و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید به این مسأله ورود کنند.