طاهری فرماندار شهرستان شهریار طی پیامی به مناسبت سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) بر نقش ائمه جمعه در رفع مشکلات منطقه و ترویج فرهنگ اخلاق مداری در امور اجرایی و رفع مشکلات مردم تاکید داشت.
طاهری فرماندار شهرستان شهریار طی پیامی به مناسبت سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) بر نقش ائمه جمعه در رفع مشکلات منطقه و ترویج فرهنگ اخلاق مداری در امور اجرایی و رفع مشکلات مردم تاکید داشت.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا ایها الذین آمنوا اذا نودی للصلاه من یوم الجمعه فاسعوا الی ذکر الله و ذروالبیع ذالکم خیر لکم ان کنتم تعلمون
(سوره جمعه آیه ۹)
ای کسانی که ایمان آورده ایدچون برای نماز جمعه ندا داده شد به سوی خدا بشتابید و داد وستد را واگذارید، اگر بدانید این برای شما بهتراست.
فریضهء شکوهمند «نماز جمعه»، یکى از جلوه هاى بُعد سیاسى ـ اجتماعى اسلام است که پیامبر(ص) در نخستین روزهاى هجرت به مدینه، بنیانش را نهاد، تا مرکزى براى اجتماع هفتگى مردم و پایگاهى براى طرح مسائل اجتماعى ـ سیاسى و بسیج نیروها و آمادگى براى رزم و بیدارى عمومىِ امت اسلامى باشد. وجود سوره اى از قرآن به نام «جمعه» نیز گویاىاین اهتمام ورزى به این سنت با اهمیت است.
در پى پیروزى انقلاب اسلامى و نفوذ «ولایت فقیه»، این سنت اسلامى که سالها متروک و مهجور مانده بود، دیگر باراحیا شد و سنگرهاى نماز جمعه، پایگاه وجایگاه حراست و حمایت ازقرآن و نظام اسلامى و محور وحدت مردم و سنگر دفاع از ارزشهاىانقلاب گردید و به همین دلیل نیز، مورد هجوم تبلیغاتى دشمنان انقلاب گشت . شهادت خونین «شهداى محراب» نیز، جایگاه مهم و نفاق سوز و دشمن شکن این سنگر عظیم و حساسیت دشمن نسبت به این مراسم و تجمّع مردمى را مى رساند.
معمار کبیر انقلاب، نقشى بسزا در احیاگرى این سنت دینى داشت و دعوتش به سنگربانىِ امت وائمه جمعه از این پایگاه معنوى براى حضور سیاسى، بر همگان روشن است.
منصب امامت جمعه؛ یعنى منصب تماس روحانیت با ملّت وروحانیت بامجلس و دولت، و این از امورى است که با دست تواناى ائمه جمعه انجام مى گیرد، که امید است هر روز بیشتر و بهتر انجام شود و جمعیت ها بیشتر بیایند و این سنت حسنه اى باشد که براى مردم و آیندگان محفوظ بماند.
ابعاد سیاسى اسلام، در تعدادى از احکام و دستورها و قوانین اجتماعى آن آشکارتراست . نماز جمعه نیز یکى از این فریضه هاى عبادى ـ سیاسى است و اگر بُعد سیاسى آن مورد غفلت قرار گیرد، از تأثیر اجتماعى آن در سرنوشت عمومى مردم و جهت دهى فکرىو فرهنگ سازى کاسته مى شود.
نیروى متراکم امت در تجمعات نماز جمعه، بسترى مناسب براى طرح مسائل مهم سیاسى، تجهیز عمومى، آگاهى بخشى ملى و بسیج توده ها و خنثى سازى توطئه ها است وحضرت امام (قدس سره) بارها به این بُعدِ نماز جمعه اشاره فرموده است.
فریضه نماز جمعه، مهمترین مصداق همدلی و وحدت در کشور محسوب می شود و پشتوانه و تکیه گاهی مستحکم برای نظام و انقلاب بشمار می رود و به عنوان نمادی از عزت، اقتدار و همبستگی میان آحاد جامعه اسلامی و مسئولان محسوب می شود.
در این میان ائمه جمعه به عنوان ستون های نظام نقش به سزایی در رفع مشکلات منطقه و ترویج فرهنگ اخلاق مداری در امور اجرایی دارند و می توانند مسئولان را در خدمت رسانی به مردم یاری رسانند.
پنجم مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد ازانقلاب اسلامی ایران است.
اینجانب ضمن گرامیداشت ۵ مرداد ماه ، سالروز احیای فریضه سیاسی عبادی نماز جمعه از اقدامات و خدمات ارزشمند ائمه محترم جمعه در راستای ایجاد همدلی در بین مسئولین و مردم ولایتمدار قدردانی کرده و از درگاه خداوند منان سلامتی و دوام توفیقات روزافزون در گسترش و ترویج فرهنگ اخلاق مداری، وحدت و همراهی در امور اجرایی و عمومی شهرستان را مسئلت می نمایم