حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صمت اظهارکرد: به دلیل شرایط خاص کشور همیشه لزوم وجود یک سازمان واحد بازرسی احساس میشد. ادغام سه اداره مربوطه به تحقق این امر کمک کرده است.
وی افزود: نباید بازار را به حال خود رها کرد. کنترل بازار هم در سایه کمک فعالان بازار و تعامل انها با واحدهای بازرسی محقق میشود. به کار جمعی نیاز است اما محوریت با سازمان حمایت است. بدون نظارت نمیتوان تصمیمات مربوط به تنظبم بازار را به نتیجه رساند. شاهد بیسابقهترین تعامل و همکاری سازمان حمایت و تعزیرات هستیم.
مدرس خیابانی در ادامه اظهار کرد: نباید اجازه داد از نوسانات ارزی سواستفاده شود. با ابزارهای قهری نمیتوان کاری کرد چون فقط جلوی تولید و جهش ان را میگیرد. باید بین گرانی ناشی از شرایط تحریم و گرانی مربوط سواستفادهها تفکیک قایل شد. با این حال باید با کسانی که پشت تابلو مخفی شدهاند و از گرانیها سواستفاده میکنند برخورد کرد.
وزیر صمت در ادامه تصریح کرد: ابتلای تعداد زیادی از بازرسان سازمان حمایت نشاندهنده عملکرد بالای این سازمان است. دنبال سامانه الکترونیکی اسنپ بازرس هستیم که به محض وقوع تخلف حضور پیدا کنیم. این سامانه باعث تسهیل پیگیری پروندههای مرتبط میشود. شاهد تحولی عظیم در بخش بازرسی و صفهای تشکیل پرونده هستیم. امروز این سامانه راه افتاده است. بازرسی باید هدفمند باشد. عزم و اراده سازمان حمایت برای به ثمر رساندن این سامانه جای تشکر دارد. از امروز اعلام شود که سازمان تعزیرات حکومتی به هیج وجه پروندههای غیرالکترونیک بررسی نکند.
وی افزود: باید تلاش کنیم الزام درج قیمت هم نهادینه شود. بدون همکاری مردم نمیتوان به این هدف رسید. درخواست ما از مردم ان است که وارد مغازههای بدون برچسب قیمت نشوند.
وی همچنین اشاره کرد: تعدادی از خوردها و لوازم حانگی احتکارشده در انبارهای متروک و باغها احتکار شده بودند بنابراین نظارت را باید دقیق تر و جامع تر کرد.
رییس سازمان حمایت اظهارکرد: گمرک حق متروک کردن کالاهای اساسی را ندارد. تقبل و هزینههای مربوط به ۶۰ خودروی متحدالشکل که در سایه تلاس وزیر صمت ممکن شد جای تشکر دارد.
در ادامه این مراسم از سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی رونمایی شد.