نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

اولتیماتوم استاندار تهران به بانک‌ها

انوشیروان محسنی بندپی در نهمین کار گروه شورای اشتغال استان تهران افزود: صندوق کار آفرینی امید در استان تهران در پرداخت تسهیلات عملکرد مطلوبی نداشته است.

وی گفت: در همه بخش‌ها سهم ملی استان تهران از اعتبارات ملی کم بوده و در حوزه صنعت و معدن این مشکل مشهود است.

استاندار تهران با بیان اینکه در دریافت اعتبارات اشتغالزایی استانی در رتبه ۲۷ بودیم، افزود: در جلسات متعدد توانستیم بخشی از این سهم را دریافت کنیم و منابع برای پرداخت تسهیلات کارآفرینی فراهم است، اما مشکلی وجود دارد که از آن جمله، ضمانت مددجویان کمیته امداد است.

وی گفت: تجربه کمیته امداد امام (ره) در ایجاد صندوق اعطای تسهیلات کار آفرینی به مددجویان تجربه موفقی است که باید الگو باشد.

محسنی بندپی گفت: تحقق شعار رونق تولید و خنثی‌سازی توطئه استکبار؛ حضور اثربخش مدیران در ایجاد اشتغال است و بانک‌ها کم کاری خود را در اعطای تسهیلات اشتغال جبران کنند، اگر بانک‌ها نتوانند کم کاری خود را در اعطای تسهیلات اشتغال جبران کنند، دیگر ضرورتی ندارد در جلسات کارگروه اشتغال شرکت کنند.

استاندار تهران افزود: میانگین ایجاد شغل در تسهیلات پرداختی کشور برای طرح‌ها ایجاد دو شغل است در حالی که در تهران به طور میانگین هفت شغل ایجاد شده است.

وی گفت:: همچنین در استان تهران تعداد فارغ‌التحصیلان روستایی هم بیشتر است که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

کاهش ۲.۱ درصدی نرخ بیکاری

استاندار تهران از کاهش ۲ و یک دهم درصدی نرخ بیکاری امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: نرخ بیکاری از ۱۲.۳ درصد به ۱۰.۱ درصد رسیده است.

انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه کارگروه شورای اشتغال استان تهران در جمع خبرنگاران افزود: امروز ابتدا گزارش نظارتی از عملکرد بانک‌ها و میزان اعتبارات و تسهیلات پرداختی که در صندوق توسعه ملی داده شده بود، بررسی و مشخص شد بانک‌ها به رسالت واقعی خود که تحرک بخشی به اشتغال و ارائه امکانات برای روستاییان بود، گام‌های جدی بر نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه در ارزیابی انجام شده به غیر از بانک توسعه تعاون سایر بانک‌ها عملکرد ضعیفی داشتند، گفت: در جلسه امروز پیشنهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) برای اشتغال افراد تحت پوشش و اعطای تسهیلات از محل صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی بررسی و قرار شد کمیته امداد از حمایت‌های لازم برخوردار شود و برای دریافت وام و تسهیلات از صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی با آنها همکاری شود.

وی گفت: همچنین یک شرکت فعال در حوزه تولید غذایی آماده، طرحی برای توسعه اشتغال ارائه کرد که بدون دریافت تسهیلات می‌تواند در استان اشتغال ۲۰۰ نفری ایجاد کند که مقرر شد زمین مورد نیاز این شرکت در شهرک صنعتی قرچک تعیین شود.

خروج از نسخه موبایل