حجت الاسلام و المسلمین علی مرادی ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قدس اظهار داشت: در گذشته به دلیل تعداد بالای هیات، آمار دقیقی از آنها وجود ندارد.اما بعد از بررسی، پالایش و طراحی سامانه «طوبی» برای هیئتها در استان تهران، تعداد ۲۷۰ هیات در شهرستان قدس در سامانه ثبت شده اند که برای حدود ۲۲۰ هیئت مجوز صادر و به هیئت ها تحویل داده شده است.
وی در اینباره افزود: هیئت ها در سطح شهر به دو دسته سیار و ثابت تقسیم بندی می شوند. مجوز به هیئت ها هویت اجرایی و اداری می دهد و به همراه مجوز، منشور اخلاقی نیز ارائه میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: درمنشور اخلاقی هیات، از تمامی هیئت ها تعهد گرفته شده تا مسائل کر شده در منشور را رعایت کنند. یکی از مسائل ذکر شده در منشور اخلاقی این است که ساعت عزاداری در طول سال به ویژه ایام محرم ساعت ۲۳ الی ۲۴ می باشد. جلسات هماهنگی قبل از محرم برگزار و با نیروی انتظامی شهرستان قدس هماهنگی های لازم انجام می شود و به تصویب می رسد.
مرادی ادامه داد: این موضوع از موارد حساس ذکر شده در منشور اخلاقی است و در این رابطه از همه مردم شهرستان قدس درخواست می کنم که حتما در رابطه با هیئت هایی که شرکت می کنند تحقیقات لازم را انجام دهند. اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قدس در طول سال برای هیئت های مذهبی دوره های آموزشی مانند فرقه شناسی، مقتل شناسی، کارگاه های آموزشی و موضوعات دیگر برگزارمی کند تا به صورت عمدی یا سهوی کسی در این مسیر قرار نگیرد.
وی تصریح کرد: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قدس تمام خدمات و مزایایی که دارد را به هیئتهای دارای مجوز و ثبت شده در سامانه اختصاص داده است و به هیئت هایی که شان مقدسات را حفظ کنند و به حقوق شهروندی اهمیت دهند مزایایی همچون رایگان شدن قبوض آب، برق و گاز، توزیع اقلام، اعزام مبلغ به صورت رایگان و مزایایی دیگر همچون نمایشگاه شمیم حسینی ارائه میدهند.
رئیس اداره سازمان تبلیغات اسلامی قدس اضافه کرد:یکی از مسائلی که در شرعمطرح است، بحث ظرفیت بالای مبلغان سنتی است که اثر خوبی در جامعه دارند.
مرادی در پایان گفت: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قدس این افراد و محتوای سخنرانی ها را ساماندهی می کند و چندین جلسه آموزشی هم در شهرستان قدس و هم استان تهران برای مداحان و مبلغین خانم و آقا برگزار کرده است. اخیرا نیز برای حدود ۵۰ نفر از مبلغان سنتی دوره تخصصی آموزش مقتل شناسی در جهت .