نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

معدوم‌سازی ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی در شهرقدس/ 6 واحد صنفی پلمب شد

به گزارش خبرشهر، سید حسین میرشریفی مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس اظهار داشت: در راستای انجام نظارت‌ها و کنترل وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس اقدامات نظارتی خود را بر واحد های تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله قنادی‌ها، کترینگ‌ها و رستوران‌ها و سایر مراکز غذایی با تشکیل اکیپ های بازرسی صبحگاهی، عصرگاهی و شامگاهی (بعد از افطار) تشدید کرده است.

وی افزود: از جمله اقدامات صورت پذیرفته از ابتدا لغایت نیمه ماه مبارک رمضان را می توان به انجام بیش از ۱۴۱۶ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی به ویژه بازدید از کارگاههای تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم و انجام بیش از ۱۳۰۱ مورد سنجش با دستگاههای پرتابل، انجام ۶۳۰ مورد سنجش میزان کلرآزاد باقیمانده آب آشامیدنی و آب استخر اشاره کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس بیان کرد: معدوم سازی بیش از ۴۰۰ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی، توقیف بیش از ۴ تن مواد غذایی مشکوک، پلمب ۶ واحد صنفی غیر بهداشتی، انجام ۴۰ مورد نمونه برداری از موادغذایی پرمصرف از جمله زولبیا و بامیه، آش و حلیم و غیره، انجام ۷۴ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و استخرهای شنا و برگزاری بیش از ۱۶ مرحله گشت های مشترک نظارتی با ادارات فرمانداری، تعزیرات حکومتی، اداره صمت، اتاق اصناف، دامپزشکی از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه بود.

میر شریفی ضمن تقدیر از تلاش پرسنل بهداشت محیط جهت حفظ و ارتقاء سلامت شهروندان بیان تصریح کرد: این اقدامات کنترلی در ماه مبارک رمضان در تمامی ساعات شبانه روز به صورت محسوس و نامحسوس ادامه خواهد داشت و با متخلفین بهداشتی که به هر طریقی بخواهند سلامت مردم را تهدید کنند به شدت برخورد خواهد شد.

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط:

پلمب کارگاه تولید روغن‌های تقلبی در شهریار

پلمب یک درمانگاه غیرمجاز در شهرستان ملارد/ پزشک قلابی دستگیر شد

خروج از نسخه موبایل