به گزارش خبرشهر، در ابتدای این مراسم گزارشی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در سالهای گذشته و همچنین کمبودهای موجود در سرانه های آموزشی این شهرستان توسط مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد و مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز ارائه گردید.
حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه شهرستان ملارد نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به روایات و احادیث گفت: کار مدرسهسازی صدقه جاریه و ذخیره اخروی است و از اهمیت بالایی نزد خدای متعال برخوردار است.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز باید خدا را شکر کنند که چنین توفیقی برای آنان حاصل شده است که در راه رضای خدا و برای کمک به تعلیم و تربیت آینده سازان این جامعه از مال خود انفاق می کنند.
در ادامه این مراسم توکلی کجانی فرماندار شهرستان ملارد با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و عرض خیر مقدم به حاضرین در سخنانی گفت: با توجه به اینکه در سالهای اخیر شاهد افزایش جمعیت و مهاجرت به شهرستان های غرب استان تهران به ویژه شهرستان ملاردبوده ایم، نیاز مندتاسیس مدارس جدید و نوسازی مدارس قدیمی در مرکز شهرستان هستیم.
توکلی کجانی با اشاره به اینکه تامین سرانه فضای آموزشی مورد نیاز بدون حضور و مشارکت خیرین مدرسه ساز و کمک های مردمی امکان پذیر نخواهد بود، افزود: اعتبارات دولتی کفاف نیازمندی ها در حوزه مدرسه سازی را نمیدهد و اکنون نیز همچون سال های گذشته نیازمند حضور و کمک خیرین مدرسه ساز هستیم.
فرماندار ملارد گفت: از سال ۱۳۷۴ که فعالیت خیرین مدرسه ساز در کشور آغاز شد، مدارس زیادی در شهرستان های استان تهران احداث گردید که تعدادی از این مدارس در شهرستان ملارد به بهره برداری رسیده است.
وی تصریح کرد: نگاه همه مسئولان نظام و مردم به آموزش و پرورش باید نگاه سرمایه ای باشد،چراکه همه اعضای آن سرمایه های کشور برای تداوم آرمان های نظام و انقلاب هستند.
نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد با اشاره به این که باید تا پایان برنامه ششم توسعه ۲۶۰ کلاس درس در شهرستان ملارد ساخته شود اظهار داشت: در هفته بزرگداشت هفته مقام معلم، کلنگ احداث ۴۵ کلاس درس در روستاهای بخش صفادشت به زمین زده شد.
توکلی کجانی افزود: مشکل ما در مرکز جمعیت شهرستان به علت تراکم جمعیت بالاست، تلاش خواهد شد تا پایان برنامه ششم (سال ۱۴۰۰) ۲۶۰ کلاس درس بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی استاندار محترم تهران، بخشی از کلاس ها از اعتبارات دولتی، بخشی از خیرین و مابقی به صورت مشارکتی و تغییر کاربری ها به آموزشی ساخته شود.
گفتنی است، خیرین شهرستان ملارد در این جشنواره ۹ میلیارد و سیصدمیلیون ریال به صورت نقدی و سه قطعه زمین به مساحت ۵ هزار متر مربع را به امر خیر مدرسه سازی اهداء نمودند.
همچنین ساخت ۵۶ کلاس درس توسط شهرداری صفادشت در مسکن مهر و ۲۵ کلاس درس برای معلولین توسط خیر در ملارد از دیگر تعهدات داده شده در این مراسم بود.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از خیرین مدرسه ساز سال ۹۷ با اهداء لوح یادبود تجلیل بعمل آمد.
منبع: فرمانداری ملارد
مطالب مرتبط:
کارگروه آب، خاک، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان ملارد برگزار شد