نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

توصیه هایی جهت افزایش آگاهی مردم بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا

به گزارش خبرشهر، بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا موارد ذیل بهتر است رعایت شود

۱-مواد غذایی خود را از فروشگاههای دارای شرایط بهداشتی تهیه و خریداری نمایید.
۲-از مصرف محتویات قوطی های کنسرو و کمپوت باد کرده خودداری نمایند.
۳-برای اطمینان ، انواع کنسرو را قبل از بازکردن و مصرف به مدت ۲۰دقیقه درآب بجوشانید.
۴-حتی الامکان از مصرف بستنی های سنتی و شیرینی خامه ای بخصوص در فصل تابستان خودداری نمائید.
۵-شیرپاستوریزه نشده غالباً به عوامل بیماریزا آلوده است حتماً شیر پاستوریزه نشده را بمدت ۱ دقیقه جوشانده و سپس مصرف نمائید.
۶-همیشه از شیر وفرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده نمائید.
۷-برای شستشو و آناده سازی و طبخ مواد غذایی از آب سالم استفاده نمائ و ید.
۸-از نوشیدن آب آشامیدنی غیر مطمئن جداً خودداری نمائید.
۹-آب پشمه ها همیشه سالم نیست، هنگام مسافرت و گردش در تابستان همواره از سلامت آب مصرفی اطمینان حاصل کنید و در صورت مشکوک بودن از آب جوشیدن و یا آب بطری شده دارای مشخصات بهداشتی استفاده نمائید.
۱۰-هنگام گردش در خارج شهر توجه داشته باشید از آب رودخانه ها برای آشامیدن استفاده نمائید و در صورت عدم دسترسی به آب مطمئن آن را به مدت ۳ دقیقه جوشانیده و مصرف نمائید.
در تابستان هنگام گردش در پارکها به تابلوهای هشدار دهنده و مشخص کننده آب آشامیدنی در فضای سبز توجه نموده و از مصرف اب فضای سبز جهت آشامیدنی جداً خودداری نمائید.
۱۱-مواد غذایی را از دسترس حشرات، جوندگان و سایر حیوانات دور نگه دارید.

خروج از نسخه موبایل