به گزارش خبرشهر در سالیان اخیر، درمورد رژیم های غذایی مشهور، همواره این ادعا مطرح بوده است که غذاهایی مانند ماکارونی که حاوی کربوهیدرات هستند ، مغذی بوده و برای سوخت و ساز بدن خوب سازماندهی شده و انرژی زیادی دارند. این غذاها ، دارای ویتامین بی (VITAMINB)هستند و برای تشکیل سلول ، هوشیاری ذهنی و تبدیل انرژی ضروری بوده و برای تقویت سیستم دفاعی بدن مفید می باشند. “
گفته میشود ۴۶۷ سال پیش برای اولین بارشکلات این شیرینی پرطرفدار در اروپا معرفی شد. البته آمریکایی ها روز ۱۳ سپتامبر را به این روز می شناسند، اما به در کل جهان هفتم جولای روز شناخته شده تری است.
اما کی بخوریم تا چاق نشویم!
شکلات تلخ
کی بخوریم: صبحانه
خوردن یک تکه شکلات تلخ موقع صبحانه به فعال شدنآنتیاکسیدان های بیشتر در بدنتان کمک میکند. می دانید که هر قدر آنتیاکسیدان بیشتری داشته باشید آن وقت کمتر به سمت پیری میروید. خوردن شکلات تلخ در صبحانه برای سلامت قلب هم مفید است.
کی نخوریم: میان وعده
اگر روزی ۲۵ گرم بیشتر شکلات تلخ مصرف کنید آنوقت بدن به جای سوزاندن چربیها، بیشتر به سمت ذخیره کردن چربی گرایش پیدا میکند و این وسط چه چیزی بهتر از چربیهای شکلات!
پاستا و ماکارونی کی بخوریم:
ناهارآرد دوروم که تازگیها از آن برای درست کردن پاستا وماکارونی استفاده میشود فیبر بسیار بالایی دارد که باعث پاکسازی بدن و خروج سموم میشود. پاستا همینطور خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.کی نخوریم: شاماز آنجا که ماکارونی معمولاً با مقادیر زیادی گوشت سرو میشود غذایی سنگین و پرکالری است. برای وقت شام بهتر است به صورت ساده مصرف شود یا در کنار سبزیجات باشد