به گزارش خبرشهر، سلطانی معاون برنامه ریزی واداری مالی فرمانداری شهرستان ملارد در جمع اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد از کاهش ۵۰ درصدی استفاده از نمک در نان های پخت شده در نانوائی های سطح این شهرستان خبرداد و گفت به دنبال بازدیدها ، تذکرات و کنترل های صورت گرفته توسط گشت های مشترک بازرسی شبکه بهداشت و درمان و همکاری اتحادیه نانوایان این شهرستان، میزان نمک در محصول نهائی از دو درصد به یک درصد کاهش یافته است.
وی افزود این اقدام در راستای رعایت دستورالعمل های بهداشتی و برای حفظ سلامت و تندرستی مصرف کنندگان اتخاذ شده که جلوگیری از استفاده از سبوس فله ای نیز در همین راستا با جدیت پیگیری و به نانوایان ابلاغ گردیده است.سلطانی با اشاره به اینکه نباید مسیر پیگیری امور را برای مردم سخت کرده و از بروکراسی های غیر ضروری اداری پرهیز کنیم خطاب به اعضای این کارگروه گفت نان یکی از مهم ترین منابع غذائی هموطنان مان می باشد و در حوزه سلامت و بهداشت مردم نباید تعلل و کوتاهی صورت گیرد.وی تصریح کرد در ایام تعطیلات نوروز هم تمهیداتی دیده شده تا در پخت و عرضه نان در سطح شهرها و روستاها و همچنین برای مسافران نوروزی مشکل و کمبودی احساس نشود .معاون برنامه ریزی واداری مالی فرمانداری ملارد در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد مکاتبات و پاسخ به درخواست های مردم باید به گونه ای باشد که برای آنها توقع ایجاد نکرده و لازم است افراد بهنگام مراجعه به ادارات به طور دقیق با دستورالعمل ها و قوانین آشنا شده و توجیه گردند . بر اساس این گزارش در آخرین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد در سال جاری ضمن قرائت مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله در باره هر کدام از این مصوبات ، تعدادی از درخواست های نانوایان برای دریافت پروانه یا جابجائی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .
منبع: ف