نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

احیاء بافت های فرسوده شهری دغدغه مدیریت شهری است

به گزارش خبرشهر، احسان درخشان نسب شهردار شهریار با اعلام این خبر گفت : طبق ماده ۵۹ برنامه ششم توسعه ودر چهارچوب قانون ساماندهی وحمایت از تولیدو عرضه مسکن ،احیاء ،بهسازی  ونوسازی بافت های فرسوده شهری بخشی از تکالیف شهرداری هاست وشهرداری شهریار نیز با اعمال بسته های تشویقی و حمایتی وحقوقی  وبا همکاری سایر دستگاههای متولی و مشمول این قانون ، وبا اعطای تسهیلات یارانه ای دولتی این مصوبه وپروژه ملی را اجرایی می کند.

وی افزود: تسهیلات واعتبارات مورد نیازبا پیشنهادوزارت راه وشهرسازی وهماهنگی شهرداری ها  با تصویب ستاد ملی باز افرینی شهری ، تخصیص خواهد یافت .سالانه احیاء وبهسازی حداقل ۱۰درصدازبافت های فرسوده شهری از تکالیف شهرداری هاست که امید است با همکاری دستگاههای متولی این طرح در شهریار شتاب بیشتری گیرد.

 وی ادامه داد:  مرکز شهر ،منطقه امیریه ، کرشته و دینار آباد از جمله محله هایی است که دارای بیشترین بافت فرسوده و ناکارامد شهری  بوده و در برابر حوادث غیر مترقبه همچون زلزله و سیل نامقاوم وضعیف است واحیاء این بافت ها از لحاظ اجتماعی ، عمرانی ،فرهنگی و امنیتی بسیار ضروری است ومتاسفانه حاشیه نشینی ومهاجرت های بی ضابطه یکی از عوامل ایجاد وگسترش  بخشی از این بافت های غیراستاندارد و فرسوده است که لازم است در سطح ملی و استانی چاره اندیشی شود.

وی مهمترین مشکل درمسیر اجرای این طرح را فاقد سند بودن املاک واقع دربافت های فرسوده عنوان کرد وگفت : قانون تعیین تکلیف املاک قولنامه‌ای، قانون حمایت از تولید مسکن و قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت فرسوده هر سه قوانینی هستند که با هماهنگی دستگاههای متولی به تصویب رسیده ودر نتیجه اجرای این طرح را با موفقیت همراه خواهد کرد.

وی ادامه داد: به منظور بهره گیری مالکین از تسهیلات و اعتبارات بانکی سنددار بودن املاک ضروری است و امید است با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک وحمایت و هماهنگی های دولتی این املاک در سریع ترین زمان سند دار گردند. ایشان «تجمیع» و«مشارکت در ساخت»  را از جمله مزایای سندار بودن املاک  واقع در بافت فرسوده واستفاده از تسهیلات بانکی دانست.

 

منبع: شهرداری شهریار

خروج از نسخه موبایل