نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

‌شهرک‌های صنعتی برای رونق اشتغال در ملارد مشارکت کنند

به گزارش خبرشهر، فریبا حسن‌نژاد با اشاره به اجرای طرح‌های کارورزی در شهرستان ملارد اظهار داشت: در راستای تحقق هرچه بیشتر شعار سال مبنی بر تولید و اشتغال، در حال حاضر ۳ طرح در سطح شهرستان پیگیری می‌شود که عبارت است از طرح مهارت‌یابی کارجو در محیط کار، طرح کارآموزی دانش‌آموختگان و طرح تعاون روستا که به طور حتم تأثیر خوبی در روند اقدامات ایجاد می‌کند.

وی افزود:‌ طرح مهارت‌جو به دنبال این است که با قرار دادن افراد بی‌مهارت در یک فضای کاری خاص، آن‌ها را آموزش داده تا بتوانند با کسب مدارک معتبر از سازمان فنی و حرفه‌ای صاحب حرفه شوند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان ملارد ادامه داد: افراد کارجو و کارفرمایان می توانند برای اطلاع از این طرح‌ها با مراجعه به سایت karvarzi.mcls.gov.ir اقدام به ثبت‌نام کرده و موارد بعدی جهت آشنایی کارجو و کارفرما طبق ضوابط قانونی و شرایط مندرج صورت می‌گیرد.

حسن‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در طرح کارجو بعد از ارتباط‌گیری بین کارجو و کارفرما طبق ضوابط و شرایط مرتبط با نوع کار از ۴ تا ۶ ماه کارجو نزد کارفرما حرفه می‌آموزد و بعد از اتمام این دوره معین، آزمونی از افراد گرفته می‌شود و به آن‌ها کارت مهارت‌آموزی داده می‌شود که بتوانند از آن بهره ببرند که البته نبود مرکز فنی و حرفه‌ای در ملارد مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کرده است.

وی همچنین  به طرح کارآموزی دانش‌آموختگان اشاره کرد و گفت: این طرح نیز به نوعی هم‌تراز با طرح مهارت‌یابی کارجو است، با این تغییر که در کنار بیمه مدنی که وجود دارد به میزان مدرکی که این افراد دارند از طریق دولت به آن‌ها مبالغی پرداخت می‌شود که این خود سبب رشد اشتغال و همچنین آشناسازی دانش‌آموختگان با محیط کار و عملی کردن تئوری‌هایی که سال‌ها برای کسب آن وقت گذاشته‌اند، می‌شود.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان ملارد به ثبت‌نام حدود ۷۰۰ کارجو در سامانه مربوطه در ماه‌های اخیر اشاره کرد و افزود: موضوعی که بسیار ناراحت‌کننده است عدم توجه و یا عدم آگاهی صنایع در شهرستان ملارد با توجه به تعدد صنوف و شهرک صنعتی است؛ چرا که تنها در حدود ۱۰ کارفرما در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

حسن‌نژاد با اشاره به اجرای طرح تعاون روستا نیز خاطرنشان کرد: طرح دیگری که هم‌اکنون با جدیت در حال اقدام و پیگیری است طرح تعاون روستاست که در راستای بهبود اشتغال و احیای دوباره یک روستاست که برای اجرایی شدن طرح مقرراتی وضع شده ‌که از جمله این مقررات برخورداری روستا از حداقل جمعیت است، یعنی کمتر از ۵۰ خانوار نبوده و طرح هادی نیز در آن روستا اجرا شده باشد.

منبع: تسنیم

خروج از نسخه موبایل