پیام حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم و نهم به مناسبت روز ملی صنعت و معدن
دهم تیر ماه روز صنعت و معدن را به کلیه صنعتگران، مهندسان صنعتی و كارگران زحمتكش وغیرتمند صنایع كشور تبریك می گوییم. اختصاص این روز فرصت مناسبی است كه به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا كه این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش […]
دهم تیر ماه روز صنعت و معدن را به کلیه صنعتگران، مهندسان صنعتی و كارگران زحمتكش وغیرتمند صنایع كشور تبریك می گوییم.
اختصاص این روز فرصت مناسبی است كه به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا كه این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در طول سالهای گذشته تاکیدات مکرری در اجتناب از خام فروشی منابع طبیعی و معدنی ایران داشته است .وقتی صنعت نوپای آنها میتوان با تبدیل مواد خام به محصولات ثانویه و یا نهایی و ایجاد ارزش افزوده، سودهای کلان را نصیب خود نماید، صنعت مستعد ما نیز قادر خواهد بود با کمک نخبگان و متخصصین کشور به چنین شرایطی دست یابد و شرایط را برای ایجاد اقتصاد مقاومتی فراهم سازد. مجموعه صنعت و معدن كشور با اتكاء به خلاقيت و هوشمندي بي نظير،توانمندی این بخش اوج كارآمدي نيروهاي توانمند داخلي را باید به اوج بهره وری برساند.
ایران با در اختیار داشتن منابع و ذخایر سوختی و همچنین سایر مواد معدنی مورد نیاز صنایع مختلف، در صورت برنامه ریزی صحیح و دراز مدت؛ قدرت و امكان كافی جهت حصول پیشرفت های عمده صنعتی و نیل به خود كفایی را دارد.
تولید ملی و اقتصاد مقاومتی از مسائل مورد تاکید معظم له بوده است .
اینجانب به عنوان عضو کمیسیون صنایع و معادن و رییس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام می نمایم قوانین بسیار خوب و جامعی جهت تحقق این موضوع مهم به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است که نیاز است آیین نامه اجرایی این قوانین توسط قوه مجریه تهیه شود.
برای نمونه به چند از این قوانین اشاره می نمایم .1- قانون حداکثر استفاده از توان داخلی 2- قانون حمایت از فضای کسب و کار 3- قانون هدفمندی یارانه ها که به موجب آن 30 درصد از درآمد های هدفمندی یارانه ها به تولید اختصاص می یابد.4- قانون صندوق توسعه ملی 5- قانون حمایت از تولید رقابت پذیر و اتقاءنظام مالی دولت(خروج از رکود)
اگر به همین قوانین مصوب به نحو شایسته اجرایی و به آن خوب توجه شود بسیاری از مشکلات مربوط به تولید کشور مرتفع میشود