به گزارش خبرشهر، علی کیان امروز در افتتاحیه دوره آموزش ضابطان دادگستری با اشاره به اقدامات نیروهاییگان حفاظت منابع طبیعی در برخورد با متصرفان و سودجویان اظهار داشت: از سال ۹۴ تاکنون بیش از ۵۳۳ فقره احکام در این زمینه صادر شده است.
وی ادامه داد: با پیگیریهای قضایی بیش از ۱۲۸۵ هکتار از عرصههای منابع طبیعی به ارزش حدودی ۵ هزار میلیارد تومان از ید متصرفان خارج و به دولت بازگردانده شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران همچنین به اجرای طرح کاداستر اراضی ملی اشاره کرد و افزود: این طرح تاکنون در ۷۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان تهران به مرحله اجرا درآمده است و اسناد تک برگی کاداستر برای آنها صادر شده است.
کیان تصریح کرد: با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته پیشبینی شده است که در سال جاری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و اعتبارات ملی و استانی حدود ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان زیر پوشش طرح کاداستر قرار گیرد.
در ادامه این جلسه قاسم سبزعلی فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به ضرورت رویکرد پیشگیرانه و تعامل با دستگاههای قضایی و انتظامی گفت: به منظور مقابله با اقدامات سودجویانه برخی افراد فرصتطلب در جلوگیری از تصرفات به اراضی ملی و سرعت بخشیدن به امر حفاظت از منابع طبیعی و برخورد به هنگام با متخلفان، تعامل با دیگر دستگاههای حاکمیتی، قضایی و انتظامی در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به گستره وسیع اراضی منابع طبیعی در کشور ادامه داد: این امر مشارکت مردم در حفظ و حراست از عرصههای منابع طبیعی را ضرورت میبخشد همچنان که یکی از راهبردهای اصلی در حوزه حفاظت از منابع طبیعی، بهرهگیری از مشارکت مردم و توانمندسازی جوامع محلی میباشد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در پایان با اشاره به مشکلات پیشرو در حفظ و حراست از اراضی طبیعی خاطرنشان کرد: کمبود نیرو، اعتبارات و فقدان ساختار سازمانی از جمله مشکلات پیشروی یگان حفاظت منابع طبیعی است که امید است مسئولان این موضوعات را مورد توجه قرار دهند.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط:
دود بلاتکلیفی سندهای اراضی شهر قدس در چشم مردم/ پرونده زمینهای موقوفه هنوز باز است