به گزارش خبرشهر، آیین پخت این خوراک کهن که ریشه در مذهب نیز دارد ، از روزگار قدیم به عنوان یکی از سینهای نوروز یاد شده و اکنون در روستاهای شهریار به یک سنت تبدیل شده است .
روستای رزکان شهریار یکی از این روستاهاست که هر سال در فصل زمستان مردم به بهانه پخت سمنو در ان جمع می شوند .
در این مراسم بیش از ۴۰۰ کیلوگندم و ۲۰ کیسه ارد در چند دیگ بزرگ مخلوط شده تا از ان خوراک سنتی سمنو تهیه شود .
فرهاد نظر ، یکی از خیران سمنو پزی است که هر سال این ایین را در منزل خود برگزار می کند .
وی گفت : به برکت پخت سمنو ، دوستان و اشنایان هر سال دور هم جمع میشوند و ضمن برقراری صله رحم از نعمت باهم بودن برخوردار می گردند .
وی با اشاره به اینکه برای پخت سمنو ، دسته کم ۲۰ روز وقت لازم است افزود : این غذای مقوی در بین ۳۰۰۰ نفر از اهالی روستا ، میهمانان و مردم بازدید کننده توزیع می شود .
ایین سمنو پزان ، اکنون در بین مردم شهریار و روستاهای اطراف رواج بسیار دارد .
منبع:صدا و سیما