نماد سایت پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

نشست خبری امام جمعه اندیشه با اصحاب رسانه غرب استان تهران برگزار شد

به گزارش خبرشهر، امام جمعه شهر اندیشه حجت الاسلام والمسلمین سیّدعلی مروّج با اصحاب رسانه فعال در غرب استان تهران در نشست خبری در حسینیه ی امام خامنه ای مصلای امام علی علیه السلام شهر اندیشه به گفتگو نشستند. در این نشست صمیمی که با حضور ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار و معاونین ایشان برگزار شد .

امام جمعه اندیشه با اشاره به قیام ها و اتحاد مردم گفت: در ۲۹ بهمن ماه مردم تبریز قیام کردند که باعث تعجب همه شد. رژیم پهلوی که را علمایی که دین را از سیاست جدا می دانستند و علمای ساده و بی بصیرت آن زمان مانند شریعت مداری ها تضمین داده بودند که نمی گذاریم مردم قیام کنند، اما با ناباوری تمام نظام رژیم پهلوی دیدند که مردم تبریز پرشورتر و با جمعیت بیشتر از مردم قم قیام کردند. چرا که مردم قدرت تشخیص و بصیرت بالایی دارند و حتی بعد از ۴۰ سال که از انقلاب اسلامی گذشته است، علی رغم همه تهدیدها و تحریم ها و فضاسازی ها بر علیه نظام و روحانیت و مرجعیت دینی و ولایت توسط شبکه های اجتماعی و ماهواره ها میبینیم که مردم با بصیرت در سال ۸۸ و ۹۶ قیام کردند.

وی افزود: ماهیت قیام ها در همه سالها فرقی ندارند. در سال ۵۶ دشمن می خواست چهره امام در بین مردم را یک چهره ضعیف نشان دهد و به کمونیست ها ارتباط می دادند و در زمانی که امام در هندوستان بود و نامه ای باعث شد که ۱۷ دی ماه در روزنامه اطلاعات مقاله ای که توسط احمد رشیدی مطلق چاپ شد و به امام خمینی توهین کردند و بی حجابی را ارزش قلمداد کردند و حجاب را ارتجاع سیاه نام بردند که مهم مردم هستند که با بصیرت جریان را رصد می کنند و به خوبی متوجه می شوند روحانیت انقلابی و مرجعیت انقلابی و حق طلب خواه با مرجعیت انگلیسی و روحانیت که نگاهش امریکایی و انگلیسی است را از هم متمایز می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مروّج اضافه کرد: حوادث قیام ۱۹ دی، ۱۵ خرداد، کوی دانشگاه، ۸ سال دفاع مقدس و سال ۸۸ و ۹۶ به ما نشان می دهد که کسانی که می گویند انقلاب تمام شده، هنوز انقلاب تمام نشده و اگر همین اغتشاشات ۹۶ توسط مردم مدیریت نمی شد و دشمنان احساس می کردند طرفدارای در این کشور دارند یقین بدانید مثل سوریه که اول از نافرمانیهای اجتماعی شروع شد و داعشی ها با پنج هزار نفر به شهر حمله کردند و تمام شهر و مکانهای مهم سوریه را تخریب کردند، می توانست کشور ما هم همان اتفاق افتد و این قیامهای خود جوش مردم در ۹ دی سال ۸۸ و ۱۲ و ۱۳ دی ماه ۹۶ که در تمام شهرها صورت گرفت و با همان شعارهایی که در قیام ۱۹ دی مثل جانم فدای رهبر، خونم فدای رهبر و … داده شد و این نشان می دهد که هنوز مردم همیشه در صحنه هستند و اجازه نمی دهند انقلابشان مصادره شود.

امام جمعه اندیشه گفت: مقام معظم رهبری در ابعاد این قیام فرمودند: عواملی که این قیام را به وجود آورد بصیرت مردمی بود و این بصیرت آن زمان که تریبون نماز جمعه و شبکه های اجتماعی نبود وجود داشت و آن زمان هم مانند اکنون که مقام معظم رهبری یک نفره در مقام جایگاه ولایت به همه بصیرت می دهند در آن زمان هم حضرت امام خمینی یک نفره با کمک شایگان خود بصیرت لازم را به مردم می دادند. این عوامل بودند که باعث شدند قیام ۱۹ دی و ۹ دی سال ۸۸ و ۹۶ با خروش مردمی به وجود آید.

وی گفت: مقام معظم رهبری در دیداری که با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی داشتند درباره عوامل مقابله با دشمن فرمودند: اولین عامل شناخت دشمن، دومین شناخت نقشه دشمن و سومین وقت شناسی و اقدام به موقع است. و مهمترین عامل مجاهدت و فداکاری است که اگر تمام عوامل را انجام دهیم و مجاهدت و فداکاری نداشته باشیم فایده ندارد و ما باید همیشه روحیه شهادت طلبی را در خود  داشته باشیم. و خداوند در این باره می فرماید: انقدر بکشید از آنها تا فتنه ای در روزی زمین نمایند. ما هیچ وقت از شمشیر و اسلحه و موشکها به غیر از برای دفاع استفاده نکرده ایم و در طول تاریخ انقلابی به هیچ کس حمله ای نکرده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین مروّج با توجه فرموده مقام معظم رهبری به احساس مسئولیت به قیام ۱۹ دی گفت: مسئولین و جوانان و کسانی که سخنشان و قلشمان تاثیر دارد احساس حضور در صحنه را از دست ندهند و همه مسئول دفاع از انقلاب جمهوری اسلامی ایران و حقوق مردم و عزت کشور می باشند.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: انقلاب بدون حضور روحانیت و مرجعیت به پیروزی نمی رسید و این خود روحانیت و مرجعیت باید این پیروزی را حفظ کنند و اگر آنها را کنار گذاشته شوند یقیناً انقلاب از بین خواهد رفت و به انحراف کشیده خواهد شد که در اعتراضات و اغتشاشات اخیر با شعارهای هنجار شکننده ضد روحانیت و رهبری و رئیس جمهور بود که استفاده می کردند و دفتر امام جمعه، استانداری، فرمانداری و بانکها را به آتش کشیدید چون آنها با اصل نظام ما دشمنی دارند. اگر فکر می کنیم حاکمیت و  مرجعیت و روحانیت به حق  هستند آن را حفظ کنیم و نقد صحیح و خیرخواهانه داشته باشیم و ما همه در حفظ این نظام باید سهیم باشیم و کاری نکنیم که نظام زیر سوال برود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خطبه نماز جایگاه سیاسی و حکومتی است گفت: در نماز جمعه جایگاه نماز جمعه، جایگاه دشمن شناسی و نقشه شناسی دشمن است و امام جمعه باید این دشمنان را به مردم یادآور شود، همان دشمنانی که این فتنه ها را بر پا کردند و نسبت به حاکمیت و جامعه و مشکلات مردم سخن بگوید، و فلسفه اصلی جایگاه نماز جمعه همین است و خطبه نماز جمعه خود ۲ رکعت نماز به حساب می آید و گفته شده در بین خطبه های نماز جایز نیست کسی صحبت کند و گوش ندهد. باید آن را مقدس بدانیم و در این کار تمام مسئولین باید همکاری کنند.

وی اضافه کرد: بعضی از مسئولین نگران این تریبون هستند و با آن مشکل دارند. مگر در اینجا چه می گوییم و چرا نقد و انتقاد می کنیم ناراحت می شوند، مگر غیر از این است که حرف مردم را می گوییم. همانطور که رئیس جمهور فرمودند: نقدی که تخریب کند شخصی خاص یا مسئولین را حرام است و حضرت امام هم فرمودند: همه یک نظام واحد هستیم و هر کس بخواهد به قصد تخریب و تضعیف دولت را تضعیف کند حرام شرعی است و فلسفه وجودی و جایگاه نماز جمعه جایگاه فلسفه انتقاد تشریع و بصیرت، تقوا، ایمان، قرارگاه فرهنگی و ولایت است.

امام جمعه اندیشه درباره جایگاه امام جمعه گفت: در فقه ما فقط حاکم باید نماز جمعه را بخواند و چون حاکم نمیتواند همزمان در ۱۴۰۰ شهر نماز را بخواند از طرف خودشان نماینده ولی فقیه در هر شهر انتخاب می کنند. پس جایگاه نماز جمعه، جایگاه ولی فقیه و حاکمیت است و آنهایی که می گویند جایگاه نماز جمعه غیر رسمی و نهاد غیر رسمی است، آنها اعتقادی نسبت به ولایت فقیه و نهاد رهبری و جایگاه ولایت ندارند.

حجت الاسلام والمسلمین مروّج با توجه به وظایف جامعه در حکمی که مقام معظم رهبری برای حاج آقا علی دادی نماینده خود در استان کرمان دادند گفت:  ۷ تا وظیفه در این حکم برای ما تعیین کردند که عبارتند از: انس با مردم، معاشرت با جوانان، همکاری با دانشگاهیان و فرزانگان، ارتباط مستقیم با علما، بهره گیری از توان و ابتکار جوانان انقلابی و غنی کردن محتوای نماز جمعه و آخرین انتظار تقویت جبهه فرهنگی انقلاب که امام جمعه ها باید آنها را تقویت کنند.

وی افزود: بعضی از مسئولین گفته بودند نمازهای جمعه باعث این اعتراضات و اغتشاشات شده است و با گفته های آنان مردم احساس فقر و نیاز و روحیه خود را از دست داده اند. این صحبتها برای ۴ یا ۵ سال نیست ما بعد از انقلاب این صحبتها را کرده ایم و مقام معظم رهبری بارها فرمودند بی کاری و رکود هست و خیلی از مسئولین هم فرمودند نیاز به همبستگی و وحدت داریم و حرفهای ساختار شکن که باعث از بین رفتن اتحاد و همبستگی می شود باید کنار گذاشته شودو همانطور که در انقلاب با همدلی و تبعیت از ولایت  پیروز شدیم باید حفظش کنیم و در کنار هم باشیم.

 حضرت امام فرمودند: مجلس در راس امور است و نماز جمعه در رای همه امور است، یعنی مجلس در رای امور است و باید نظارت کند و به وظایف ذاتی خود عمل کنند رکود و بی کاری از بین برود. و مسئولین فقط شعار ندهند و عمل کنند. این اعتراضات نتیجه بی توجهی مسئولین در دولت های قبل و حاضر به بیانات مقام معظم رهبری است که ایشان سالهاست می فرمایند: به بحث اشتغال، اقتصاد، حماسه اقتصادی، تولید و اشتغال، اقتصاد و اشتغال توجه شود و واردات بی رویه قاچاق کالا تا باشد اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود. اگر مسئولین عمل می کردند همان طور که صنایع دفاعی حرف اول را در منطقه و جهان هستیم در این بحث اقتصاد مقاومتی هم حرفی برای گفتن داشتیم.

امام جمعه اندیشه با اشاره به اینکه مسئولین از مردم فاصله گرفته اند و جدا شده اند گفت: بعد از انقلاب نگاه انقلابی بود ومسئولین کنار مردم بودند، چرا که در زمان شهید رجایی و مقام معظم رهبری معترض نبودند و همه مردم همدل بودند و ۸سال جنگ را همین مردم مدیریت کردند و رفته رفته از مردم فاصله گرفته شد و چه بسا این اعتراضات مردم به خاطرنگاه ارباب و رعیتی مسئولین به مردم است. و تا وقتی این مسئولیت از مردم  فاصله گیرند و تقصیرات را گردن همدیگر بیندازند این اعتراضات و مشکلات وجود دارد.  و این را توجه داشته باشند حجت الاسلام والمسلمین مروّج در آخر اضافه کرد: باید توجه کرد که انقلاب ۱۹ دی انقلاب مردمی بود و مردم باید انقلاب را مدیریت کنند و مسئولین از دل همین مردم هستند و مردم از همه نظر در فشار هستند و توقع می رود اختلافات را کنار بگذارند و به جای تخریب همدیگر نقد سازنده کنیم

 

خروج از نسخه موبایل