رفتن به محتوا
پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر
  • صفحه نخست
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • اختصاصی
  • استانها
  • ورزشی
  • ارتباط با ما
  • ثبت نام هنرمندان

اخبار مرتبط

پرونده بانک آینده برای مدیران آن بی‌هزینه‌ نخواهد بود
پلمپ مرکز ترک اعتیاد بدون مجوز در منطقه فردوسیه با حکم دادستان و...
تیم بسکتبال با ویلچر در قهرمانی آسیا و اقیانوسیه سوم شد
هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۸/۲۴؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان از امروز
بازی‌های کشورهای اسلامی| والیبال بانوان به مدال برنز رسید
جزئیات تشکیل بورس بین‌الملل در ایران اعلام شد
هشدار پلیس آگاهی درباره کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری و رمزارز
راه‌اندازی دیده‌بان شفافیت و عدالت در فردوسیه شهریار
صفحه اصلی/خبرهای روز/یک هفته پس از دستور ویژه رئیس قوه قضاییه به دادگستری گلستان در جلسه ملاقات مردمی صورت گرفت
خبرهای روز

یک هفته پس از دستور ویژه رئیس قوه قضاییه به دادگستری گلستان در جلسه ملاقات مردمی صورت گرفت

به گزارش خبر شهر،پس از دیدار رئیس قوه قضاییه با تعدادی از سرمایه‌گذاران پروژه احداث مجموعه‌ای فرهنگی و گردشگری در استان گلستان در جریان ملاقات مردمی و صدور دستور پیگیری ویژه به دادگستری استان، موضوع ...

ساحل دهقان
فروردین ۱۹, ۱۴۰۴
61 بازدیدها
چاپ
0 دیدگاه ها

به گزارش خبر شهر،پس از دیدار رئیس قوه قضاییه با تعدادی از سرمایه‌گذاران پروژه احداث مجموعه‌ای فرهنگی و گردشگری در استان گلستان در جریان ملاقات مردمی و صدور دستور پیگیری ویژه به دادگستری استان، موضوع  در جلسه فوق‌العاده ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان بررسی و مقرر شد تا پایان فروردین ماه مشکل سرمایه گذار مرتفع و پروژه ظرف یک ماه آینده از سرگرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، روز یکشنبه (۱۰ فروردین)، در ادامه دیدار‌های مردمی خود با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مراجعان به دستگاه قضایی و همچنین آسیب‌شناسی روند‌ها و رویه‌های موجود در واحد‌های قضایی، به مدت ۴ ساعت با تعدادی از مراجعان و تظلم‌خواهان دیدار کرد و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

رئیس دستگاه قضا در جریان این دیدار مردمی، دستورات مقتضی را در چارچوب موازین قانونی خطاب به مسئولان ذیربط برای رفع مسائل و مشکلات مراجعان صادر کرد که محوریت اصلی پرونده‌های مورد بررسی قرار گرفته در جریان ملاقات مردمی رئیس قوه قضاییه، متمرکز بر مقوله‌ «سرمایه‌گذاری در تولید» بود.

رئیس دستگاه قضا، یکایک این پرونده‌ها را با دقت مورد بررسی و اِمعان‌نظر قرار داد و دستورات مقتضی را درخصوص اِعمال حمایت‌های قانونی و قضایی از سرمایه‌گذاران تولیدی که در شرایط تحریمی، برای ارتقاء وضعیت اقتصادی و معیشتی کشور به میدان آمده‌اند صادر کرد.

یکی از مراجعه‌کنندگان در این جلسه ملاقات مردمی رئیس قوه قضاییه، یک سرمایه‌گذار در استان گلستان بود که در پروژه احداث مجموعه‌ای فرهنگی و گردشگری، با برخی دستگاه‌های حکومتی به تعارض برخورده بود.

رئیس دستگاه قضا، درخصوص این پرونده، فی‌المجلس با رئیس کل دادگستری استان گلستان، تماس برقرار کرد و بصورت دقیق در جریان کم‌وکیف ماجرا قرار گرفت و نتیجتاً، دستورات مقتضی را برای تعیین تکلیف این پرونده و دقت در مراعات حقوق همه طرفین آن صادر کرد.

پس از دستور رئیس قوه قضاییه در جلسه ملاقات مردمی و صدور دستور پیگیری ویژه به دادگستری گلستان، در ارتباط با رفع موانع سرمایه‌گذاری پروژه بازار موزه هفت شهر گرگان که از طرح‌های مهم تجاری _ گردشگری استان بوده و تکمیل آن حدود چهار سال  متوقف مانده بود؛ این موضوع در جلسه فوق‌العاده ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان با حضور دستگاه‌های متولی بررسی و راهکار‌های عملیاتی جهت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتخاذ شد.

در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان  مقرر شد تا پایان فروردین ماه مشکل سرمایه‌گذار بازار موزه هفت شهر گرگان مرتفع و تکمیل این پروژه ظرف یک ماه آینده از سرگرفته شود.

حیدر آسیابی، در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان گلستان با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: دادگستری با جدیت پیگیر رفع موانع حقوقی پروژه‌های بزرگ اقتصادی استان است و در این مورد نیز با هم‌افزایی دستگاه‌ها، زمینه رفع اختلاف حقوقی میان دستگاه‌ها فراهم شده و سرمایه‌گذار نیز متعهد شده است که ساخت پروژه را پس از ۴ سال توقف، از اردیبهشت‌ ماه از سر گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مهدیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان، نیز در این جلسه با اعلام حمایت از اجرای این طرح گفت: اداره اوقاف هیچ مانعی برای ادامه فعالیت پروژه ندارد و از پیشرفت آن استقبال می‌کند.

سید محمدرضا سیدالنگی، شهردار گرگان، نیز در این جلسه اظهار کرد: اجرای پروژه بازار هفت موزه شهر می‌تواند حدود ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کند و نقش مهمی در رونق گردشگری شهر گرگان ایفا کند.

پروژه بازارموزه هفت‌شهر با وسعت ۴۶ هزار مترمربع و حدود ۵۰ درصد پیشرفت، به دلیل اختلاف مالکیتی زمین بین شهرداری و اداره‌کل اوقاف، برای حدود چهار سال متوقف شده بود.

لینک کوتاه:

برچسب ها:

خبر شهرقوه قضاییهموانع سرمایه‌گذاری
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

ساحل دهقان

Other Articles

برق تهران
قبلی

قطع برنامه‌ریزی شده برق به تهران رسید

dhm9mtcynjmwmzcxmty4mq==
بعدی

پیام تسلیت رئیس قوه قضائیه در پی درگذشت همشیره حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی

بعدی
dhm9mtcynjmwmzcxmty4mq==
فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

پیام تسلیت رئیس قوه قضائیه در پی درگذشت همشیره حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی

قبلی
فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

قطع برنامه‌ریزی شده برق به تهران رسید

برق تهران
قوه+قضاییه
۱۹ فروردین

یک هفته پس از دستور ویژه رئیس قوه قضاییه به دادگستری گلستان در جلسه ملاقات مردمی صورت گرفت

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین اخبار ایران

گزارش جدید: ۲۵ کشور در دو سال اخیر تأمین‌کننده اصلی نفت و سوخت...
جزئیات جراحی بینی مرگبار در کلینیک زیبایی/ حدود ۴۰نفر قربانی تزریق ژل تقلبی...
ادامه اعتصاب ۵ روزه هزاران پزشک در انگلیس در اعتراض به دولت
تکذیب ادعای رسانه‌های معاند/‌ صدور منع تعقیب در پرونده کودک ایرانشهری صحت ندارد
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ مؤسسه ملل رفت/ ورود مستقیم نهاد ناظر...
سپاه یک نفتکش متخلف را در جنوب سواحل مکران توقیف کرد
۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی در مدارس و مساجد استان تهران احداث می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره نقش عوامل خارجی در سقوط‌های هوایی مسیر آذربایجان
پرونده بانک آینده برای مدیران آن بی‌هزینه‌ نخواهد بود
پلمپ مرکز ترک اعتیاد بدون مجوز در منطقه فردوسیه با حکم دادستان و...
تیم بسکتبال با ویلچر در قهرمانی آسیا و اقیانوسیه سوم شد
هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۸/۲۴؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان از امروز

خبر ورزشی

img 20251116 090645 182

گزارش جدید: ۲۵ کشور در دو سال اخیر تأمین‌کننده اصلی نفت و سوخت اسرائیل بوده‌اند

img 15112025 201654 (720 x 576 pixel)

جزئیات جراحی بینی مرگبار در کلینیک زیبایی/ حدود ۴۰نفر قربانی تزریق ژل تقلبی هستند

img 15112025 200554 (720 x 576 pixel)

ادامه اعتصاب ۵ روزه هزاران پزشک در انگلیس در اعتراض به دولت

img 15112025 184842 (720 x 576 pixel)

تکذیب ادعای رسانه‌های معاند/‌ صدور منع تعقیب در پرونده کودک ایرانشهری صحت ندارد

img 15112025 184600 (720 x 576 pixel)

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ مؤسسه ملل رفت/ ورود مستقیم نهاد ناظر با هیئت سرپرستی جدید

پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر

هلدینگ رسا نه ای خبر شهر

خبر فوری

img 15112025 184842 (720 x 576 pixel)

تکذیب ادعای رسانه‌های معاند/‌ صدور منع تعقیب در پرونده کودک ایرانشهری صحت ندارد

img 15112025 184600 (720 x 576 pixel)

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ مؤسسه ملل رفت/ ورود مستقیم نهاد ناظر با هیئت سرپرستی جدید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری خبرشهر است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.
تهیه و تولید: خبرشهر