جمعه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ /
کشف ۶۰ تن برنج احتکار شده در «شهریار» اجتماع بزرگ سپاهیان محمدرسول الله (ص) با حضور سردار سلامی در جوار حرم امام راحل برگزار شد دفاتر ازدواج و طلاق الکترونیکی جایگزین دفاتر سنتی می‌شود ۹ فوتی دیگر کرونا در کشور شرایط نامناسب “شیر آفریقایی” در باغ وحش ارم ۳۱ اردیبهشت پایان سال تحصیلی/ اتمام امتحان دانش‌آموزان دبستانی تا ۱۲ خرداد دومین توله یوز آسیایی تلف شد مسابقات فوتبال لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار می‌شود فوت ۴ بیمار کووید۱۹ در کشور قاتل مامور پلیس به قصاص در ملأعام محکوم شد باله هزاران کوسه داخل کاسه‌های سوپ/ماجرای شبکه قاچاق کوسه در چابهار چه بود؟ از ببر بنگال باغ وحش ارم چه خبر؟ پشت پرده فعالیت تیم‌ پاسخگویی به «سوالات یارانه‌ای» چه می‌گذرد؟ افزایش خانوارهای «تک نفره» طی سال‌های اخیر/ «سنوات زناشویی» بیشتر شده است بازداشت عوامل زورگیری از یک خانم در شهرک وایین شناسایی ۲۵۵ بیمار جدید کرونا در کشور/ ۷ تن دیگر جان باختند توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از ۲۵ اردیبهشت اعتراضات مردمی در ۸ شهر شهادت افسر پلیس در درگیری با قاچاقچیان کالا اعتراضات پراکنده در برخی شهرهای کشور/ پایان تجمع‌ها و بازگشت آرامش
کد خبر: 153447
تاریخ: ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۶
نویسنده خبر:
۰
4

هر سیب ۱۰۰ میلیون باکتری در خود دارد!

به گزارش خبرشهر، پژوهش جدیدی که در “دانشگاه صنعتی گراتس”(TU Graz) اتریش انجام شده، نشان می‌دهد که سیب علاوه بر فیبر اضافی، فلاونوئیدها و طعم خوب، باکتری‌هایی دارد که ۱۰ برابر بیشتر از باکتری‌های موجود در میوه‌های دیگر هستند. مفید یا مضر بودن این باکتری‌ها، بستگی به محیطی دارد که سیب در آن پرورش می‌یابد. این […]

به گزارش خبرشهر، پژوهش جدیدی که در “دانشگاه صنعتی گراتس”(TU Graz) اتریش انجام شده، نشان می‌دهد که سیب علاوه بر فیبر اضافی، فلاونوئیدها و طعم خوب، باکتری‌هایی دارد که ۱۰ برابر بیشتر از باکتری‌های موجود در میوه‌های دیگر هستند. مفید یا مضر بودن این باکتری‌ها، بستگی به محیطی دارد که سیب در آن پرورش می‌یابد.

این پژوهش جدید نشان می‌دهد سیب‌های ارگانیک، سکونت‌گاه انواع بیشتری از باکتری‌ها هستند و همین موضوع موجب می‌شود که این سیب‌ها سالم‌تر و خوش‌طعم‌تر از سیب‌های دیگر باشند.

پروفسور “گابریل برگ”(Gabriele Berg)، استاد دانشگاه گراتس و از نویسندگان این پژوهش گفت: باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌هایی که در غذا وجود دارند، در روده ساکن می‌شوند. پختن غذا، بیشتر این موجودات را از بین می‌برد؛ در نتیجه میوه‌ها و سبزیجات خام، منابع مهمی از آنها به شمار می‌روند.

برگ و گروهش، میکروبیوم یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها یعنی سیب را تحلیل کردند. وی افزود: در سال ۲۰۱۸، حدود ۸۳ میلیون سیب تولید شده و تولید این میوه همچنان رو به افزایش است.

پژوهشگران، باکتری‌های به دست آمده از سیب‌های معمولی را با باکتری‌های به دست آمده از سیب‌های تازه و ارگانیک مقایسه کردند و ساقه، پوست، مغز میوه، دانه‌ها و غلاف گل آن را نیز به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دادند.

برگ ادامه داد: ما با بررسی ترکیبات هر سیب، به این نتیجه رسیدیم که یک سیب معمولی، تقریبا ۲۴۰ گرم باکتری که معادل ۱۰۰ میلیون باکتری است، در بر دارد.

هر سیب ۱۰۰ میلیون باکتری در خود دارد!

بیشترین مقدار باکتری‌های یک سیب، در دانه‌های آن است؛ در نتیجه نادیده گرفتن دانه‌ها کار درستی نیست زیرا در این صورت، نزدیک به ۱۰ میلیون باکتری حذف می‌شوند.

برگ اضافه کرد: سیب‌هایی که تازه و ارگانیک هستند، در مقایسه با سیب‌های معمولی، باکتری‌های متنوعی را در خود جای داده‌اند. این تنوع و تعادل می‌تواند رشد بیش از حد هرگونه دیگری را محدود کند. پژوهش‌های پیشین، یک ارتباط منفی را میان فراوانی پاتوژن انسانی و تنوع میکروبیوم مواد غذایی تازه نشان داده‌اند.

این پژوهش نشان داد تعداد گروه خاصی از باکتری‌ها که بر سلامتی اثر می‌گذارند، در سیب‌های ارگانیک بیشتر است.

این پژوهش، در مجله “Frontiers in Microbiology” به چاپ رسید.

 

منبع: پارالل‌استیت

منبع خبر «» است و پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 153447 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09351515083  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید