برگزاری انتخابات شورای هیئات مذهبی در ملارد
پنجمین دوره انتخابات شورای هیئات مذهبی در شهرستان ملارد برگزار شد.
هلدینگ رسانه ای خبر شهر
به گزارش خبرشهر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملارد گفت: این انتخابات ساعت ۸ صبح امروز جمعه همزمان با سراسر کشور در شهرستان ملارد آغاز و تا ۱۲ ظهر ادامه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری افزود: بر اساس آیین نامه انتخابات، هر شهرستانی که دارای ۲۰ الی ۵۰ هیئت مذهبی باشد، در شورای هیئات مذهبی پنج عضو اصلی و یک عضو علی البدل، شهرستان دارای ۵۱ الی ۱۵۰ هیئت، هفت عضو اصلی و دو عضو علی البدل و شهرستان دارای ۱۵۱ تا ۵۰۰ هیئت مذهبی ۹ عضو اصلی و سه عضو علی البدل خواهند داشت.
وی افزود: در شهرستان ملارد با توجه به فعالیت ۴۳۲ هیات مذهبی مستمر و سیار، ۹ عضو اصلی و سه عضو علی البدل انتخاب خواهد شد.
وی گفت: ساماندهی هیئات مذهبی ، هدایت و برنامه ریزی در برنامه های ملی و مذهبی در طول سال به صورت خاص در ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از اهداف تشکیل شورای هیئات مذهبی در کشور است.
منبع: صدا و سیما
منبع خبر «عیسی وحدت جوان» است و پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 114754 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09351515083 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی خبرشهر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :