یکشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۰:۵۹:۵۷
تاریخ انتشار: 02 اردیبهشت 1394 - 12:45

اولین سمینارعلمی با موضوع ایمنی غذا از مزرعه تاسفره به مناسبت هفته سلامت 94 در شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد

 به گزارش خبر شهر شاخصهای بهداشتی وتامین سلامت افراد جامعه یکی از ارکان مهم پیشرفت جوامع می باشد و استفاده از پتانسیل های موجود در جامعه می توا ند   به عنوان یک الگو، نهضتی عظیم دربرنامه های آموزش سلامت و نقش موثری را در آموزش جامعه در تمامی فرصتهایی که می توان به آنها دسترسی […]



 به گزارش خبر شهر شاخصهای بهداشتی وتامین سلامت افراد جامعه یکی از ارکان مهم پیشرفت جوامع می باشد و استفاده از پتانسیل های موجود در جامعه می توا ند   به عنوان یک الگو، نهضتی عظیم دربرنامه های آموزش سلامت و نقش موثری را در آموزش جامعه در تمامی فرصتهایی که می توان به آنها دسترسی پیدا کرد ایفاد نماید. در این راستا به همت واحد آموزش سلامت شبکه و همکاری واحد نظارت بر مواد غذائی سمینار علمی با حضور رابطین بهداشتی ادارت ، پرستاران و مراقبین مراکز توان بخشی بهزیستی ، مربیان مهد های کودک در اولین روز هفته سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه بر گزار گردید در آغاز مهندس بنائیان ( معاون بهداشتی شبکه ) در خصوص اهداف و ویژگی های پیام هفته سلامت   مطالبی را ایراد فرمودند سپس خانم دکتر رسولی ( هیت علمی دانشگاه ایران ) در حوزه ایمنی غذاو تقلبات مواد غذائی به ارائه مطلب پرداختند. 4 1(1) 2(1) 3(1)

منبع خبر «» است و خبرشهر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 74933 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09351515083  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت باخبـرشـوید مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :