ساخت پلاستیکهایی که ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر میکند
اخیرا محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از فناوری نانو کیسههای پلاستیکی را عرضه کردند که قادرند زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را تا دو برابر افزایش دهند.
به گزارش خبرشهر، بتول عرب سرخی، دکترای نانو شیمی از دانشگاه تهران با اشاره به ساخت کیسههای پلاستیکی برای مواد پروتئینی خاطر نشان کرد: این پلاستیکها دارای خواص آنتی باکتریال است، از این رو ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش میدهد.
وی با تاکید بر اینکه این کیسهها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار شدهاند، اظهار کرد: این پلاستیک قادر است زمان نگهداری مواد پروتئینی را از ۳ به ۶ روز افزایش دهند، ضمن آنکه هیچ تغییری در بو و طعم مواد ایجاد نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا، بر اساس توافقهای انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از ۷۰ تن در سال خواهد بود.
علاوه بر آن در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، قرارداد کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی به ارزش سالیانه ۳۰ میلیارد ریال به امضاء رسید.
منبع: ایسنا